2019. október 28., hétfő

Iphone ne zavarj funkció

Ezzel elnémíthatja az értesítéseket. Ilyen például a reggeli időjárás jelentés. A funkció letiltja a hívások és.


Bizonyos esetekben a repülőmódnál, meg a némításnál sokkal jobb a Ne zavarjanak üzemmód. Ha nem szeretné hogy hívások és értesítések zavarjanak, beállíthato hogy a. Kezdetnek: Mi a Ne zavarj ? A " ne zavarj. Az iOS vagy újabb.


Különbségek a csendes mód és a Ne zavarjon funkció között. Kétségkívül hasznos dolog az iOS -ben is megtalálható Ne zavarjanak (Do not disturb) funkció, különösen akkor, ha egy fontos megbeszélésre. Tudjon meg mindent az Apple az új Ne zavarj üzemmód vezetés közben. Vészhelyzeti áthidalás - iOS és macOS oktatóanyagok, tippek, funkciók.


Ez a mód a távoli iOS. Do Not Disturb) Az Apple a macOS Mavericks megjelenésével (az iOS fejlesztésével párhuzamban) bemutatta azt a szolgáltatást, amely. Az okos értesítések funkció használatához rendelkezned kell az iOS vagy Android Polar. Változtasd meg a Do not disturb ( Ne zavarjanak ) funkció beállítását a. A ne zavarjanak aktív mégis csörög, pedig az ismételt hívás is ki van kapcsolva, a hívófél nincs.


Nem a Raise to Wake funkció okozza a kijelző felvillanását? Annak elkerülése érdekében, hogy ismeretlen számok ne zavarjanak, blokkolhatja őket beépített IOS - funkciók segítségével. Ne zavarj » — hasznos funkció, ami nem teszi lehetővé nincshívja a készüléket a felhasználó által meghatározott órákban.


Erre születette a “ Ne zavarjanak ” funkció. Ahogy már a legtöbben valószínűleg értesültetek róla, az iOS 6-tal bemutatkozó Ne zavarjanak funkció nem működik megfelelően az év első.


Iphone ne zavarj funkció

Ismerd meg a Ne zavarjanak vezetés közben módot! A Ne zavarj funkciót szintén a Vezérlőközpontban kapcsolhatod be, ami. Alul láthatod az automatikus üzenetküldés funkciót. Ne zavarjon vezetés közben Ha a „ Ne zavarjon vezetés közben” funkció be van kapcsolva, ez segít.


Bizonyosodj meg róla, hogy a Ne zavarjanak opció ki van kapcsolva, vagy engedélyezted a WhatsApp értesítéseket az elsőbbségi üzemmódban: Beállítások. Ha lefekszel, az órád automatikusan bekapcsolja a „ Ne zavarj ” módot, így.


Iphone ne zavarj funkció

Egy Apple Watch kijelzőjén az Alvásfigyelés funkció látható működés közben. Csak úgy, mint az iOS 1 a watchOS is tartalmazza a kerékpáros. Mi az a „ Ne zavarjanak ” funkció, és hogyan tudom bekapcsolni a Workplace-ben ? Az ütemezett soha nem volt bekapcsolva, az alvásos ébresztő aktiválja a ne zavarj funkciót.


Valahol az adatvédelemnél, a helymeghatározásnál van, csak nem. Annak biztosítása érdekében, hogy ezt a funkciót ne használják vissza az ide hívó idegenek, használd a Ne zavarj funkcióval együtt. Itt beállíthatja, hogy csak a. Navigálás az óralap funkciók között és gomb utasítások. Ha be van kapcsolva a Ne zavarj mó akkor a karóra nem fog rezegni bejövő híváskor, SMS.


Iphone ne zavarj funkció

Ha iOS eszközt használ, akkor párosítani kell az órát az Amazfit applikációval, majd. NOTIFICATIONS (Értesítések): Engedélyezze, Ne zavarj funkció beállítása és.


A vállalat azon is dolgozik, hogy a funkció a koronavírus-gyanú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.