2019. október 28., hétfő

Ide sata átalakító usb

Fedezd fel széles usb ide sata átalakító kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Gembird Converter - USB 2. Biztonságos vásárlás. Technical Specifications USB 2. Compliant with USB 2. Bármilyen PC vagy laptop hdd-jét csatlakoztathatja USB porton keresztül.


Ide sata átalakító usb

Ha kábel, akkor Kábelvilág! Ez a Delock átalakító USB -C csatolón keresztül asztali vagy hordozható számítógéphez csatlakoztatható.


Ennek köszönhetően egy 2. USB Sata Ide átalakító adapter HDD és DVD eszközökhöz. SATA HDD vagy SSD. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! USB -re, A 5-es és 5-es HDD-k vagy SSD-k összekapcsolására alkalmas, alumínium házzal, valamint.


Vásárolj azonnal, licitálj. Kompatibilis USB 3. Ewent (Eminent) Merevlemez ház, dokkoló olcsón! Gyártó: Cablexpert. Garancia: Hónap.


Ide sata átalakító usb

Van egy régi HDD-m, amin elég sok mindenem rajta van, de az még a régi szabványú IDE csatlakozós hardver. Egyszerűen csatlakoztathatod a merevlemezed a számítógépedhez.


KELLÉK - Átalakító USB 3. Funkció, Adapter. Alap szín, Fekete. Jár hozzá sata kábel, ill. Features:Brand new and high quality. Support hard drive, CR-ROM, DVD-ROM. Megbízható forrásból ○ Hazai márkaszerviz garancia ○ Raktárról ○ Szoftverekkel ○ Akár órás szállítás ○ Media-Tech USB 3. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó usb - ide sata átalakító kategóriába tartozó termékek árait!


Ide sata átalakító usb

A webáruházunkban található termékek kapcsán. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


PremiumCord USB 2. MEDIA-TECH Átalakító USB 3. Kábel, átalakító USB termékek listája, PoliPc Informatika Győr - notebook, tablet. StarTech USB 3. A STARTE az egyik legnagyobb usb 3. APPROX APPCUSB 2. Keresse meg a legjobb minőségű és tartós.


A lemez olyan régi, hogy már a szabványban sincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.