2019. szeptember 16., hétfő

Hp deskjet 2050 nyomtató patron

Hp deskjet 2050 nyomtató patron

Válasszon és rendelje meg most! A különböző nyomtató kellékek részletes adatai a termékre kattintva érhetők el. Szállítási idő: 1-nap. HP 3(CH561EE).


Hp deskjet 2050 nyomtató patron

A patronfedél nyitva van, vagy elakadt a nyomtatópatron -tartó. Ha a patronfedél nyitva van, csukja be. Nyomtató szerinti keresés. A készülékhez kapható utángyártott tintapatron is, mellyel a nyomtatás még.


A tintapatron az alábbi nyomtatókkal kompatibilis. Egyszerű - kényelmes - gyors. Eredeti nyomtató. Az alsó árkategóriában induló készülék a nyomtatás mellett lapolvasásra.


A termék kompatibilis az alábbi nyomtatókkal : HP. Cikkszám: TJVHCH563. A kategória nagyobb átalakítás alatt van, az esetleges kellemetlenségekért elnézését kérjük!


A nyomtatás egyszerű, az ár-érték arány pedig kiváló. Egy patronnal úgy tudsz nyomtatni, ha kiveszed a másikat (tintahelyettesítő mód). Milyen nyomtatótípusokhoz való?


Kapacitás: ~4oldal. Opcionális nagy kapacitású tintapatronokkal gyakori nyomtatás esetén. Ismerkedés a HP. A tápfeszültségjelző fény és mindkét patron -jelzőfény villog.


Hp deskjet 2050 nyomtató patron

Ha elakadt a nyomtatópatron -tartó, nyissa ki a patronfedelet, és a patrontartót. Printbázis Webáruház kínálatában. Kompakt, kis fogyasztású. XL nagy kapacitású.


Az opcionális nagy kapacitású tintapatronokkal gyakori nyomtatás esetén. Főbb jellemzők. Funkció: Tintapatron. Mihez használható?


Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Nagyítás nyomtato Adatlap nyomtatása. A patronok használata A becsült tintaszintek ellenrzése. Inka Birodalom Béka Bombázás nyomtató patron hp.


Hasonlítsa össze az árakat! Utángyártott nyomtató patronok és tonerek gazdag választékával várjuk, melyek. Acima de R$ 4cada. Comprar Comprar. FRETE GRÁTIS Todo o Brasil. Roll Over Pages.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.