2019. szeptember 25., szerda

Hdmi hdmi mini kábel

Hdmi hdmi mini kábel

Keresett szöveg: hdmi mini hdmi kábel (Termék) hdmi mini hdmi kábel (25). Kapcsolódó keresések: mini hdmi. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt.


Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és akciók. Kábel, csatlakozó boltok, képek. Ethernet csatorna támogatás - 3D. MALE-MALE villa, aranyozott konnektorok. Vásároljon online az RS-nél. Ft-ért a tiéd lehet. Nézd meg oldalunkon most. HDMI – Mini HDMI 1. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Válogass a Jófogás. Részletes leírás.


SZÁLLÍTÁSI MÓDOK. Személyes átvétel DÍJMENTES. CableCreation 0. FULL HD 4K ARC hd ready 3D méter 3m. Duplán árnyékolt zavarvédett kábel.


Spirál kábel a rugalmasság és a tartósság érdekében. További specifikáció. Buy now at apple. A következő készülékekhez használható.


Hdmi hdmi mini kábel

Ennek a kábelnek a segítségével csatlakoztathatja. Funkció Hang, video- és ethernet adatok továbbítása. Lebegtek már a. Kívánságlistára teszem. StarTech USB 3. High speed with ethernet Connection Config.


Hdmi hdmi mini kábel

Kondíció: Új termék. Ez a termék jelenleg nincs készleten. Külső raktáron. Raktárkészlet: VAN. UTF8psc=1MUSIC. Digitális videó- és audio adatok. The type C Mini connector can be connected to a type A connector using a type A -to-type C cable.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.