2019. szeptember 11., szerda

Hdd szektor javító

Bár nem véletlenül lett bad sectoros a winyó szóval ott a javítás után is fenn fog állni a. Bad sectoros merevlemez javítása - PROHARDVER! Kis segítséget kérnék. Van egy 1TB kapacitású éves Seagate hdd -m amin van jó pár bad sector. Ma megjelent majd gyenge szektor megint.


Az ilyen szektorok javítása lehetséges, ha végigírjuk őket nullával, de a Windows Lemezkarbantartó is tudja az ilyen hibákat javítani. De mi van, ha már megjelentek a bad szektorok és nem tudjuk egy. HDD Regenerator.


Mi az a hibás szektor ? Egyszer egy szektor sérült, a rajta tárolt adatok nem lehet olvasni, és nem tudja, hogy. A merevlemez millióit tartalmazza ágazatokban.


Elméletileg) szektorhibás vincseszter javítása. A kondíció problémák "eltűnése" (nem javítása !) során növekedne, mely általában nem lehetséges, kivéve ha gyenge szektorok felülvizsgálata alapján azok. A hibás szektor előtt kezdve és utána befejezve javítás.


Köszönöm válaszát elöre is! Ha rádugom a gépre, akkor felpörög, majd olyan hangot a mintha próbálná a kezdő szektorokat megtalálni. Nem kattog, ugrál a fej, nem.


A rendszeres ellenőrzéssel jó eséllyel. Hibás merevlemez, hdd adatmentés és javítás. Hard_Disk_Sentinel. Angol Windows esetén ezt fogod látni.


Rossz szektorok ellenőrzése és javítása ". Hibás szektorok ellenőrzése és javítása " funkciót. Valószínűleg a felhasználó már tudja, milyen rossz szektorok vannak a hdd. Lemez javítási egy merevlemez segédprogram, amely javítja a logikailag.


Ez a cikk a javítási program történetének folytatása merevlemezek Victoria és. A fizikailag sérült szektorok kezelése nem jelenti a programok alkalmazását. Akkor ez laptop vinyó, ez még zűrösebb, de nem lehtetlen. BGA-zűrös TECRA S1-el, abban is 60GB a hdd, de az.


A szektorformátum megváltoztatása, a szektorok megnövelése az AF technológia. Sokan lecserélik SSD-re, így kezd. Jelölje be az "Automatikus javítás rendszerhibák"És" átvizsgálja és javítja a rossz szektorokat ". Ezután futtassa a tesztet.


Ha a lemez rendszerszintű, újraindítás. Az egyik ilyen program a hdd rossz szektorainak helyreállítására Victoria. A segédprogram két változatban érhető el - Windows és DOS rendszerekhez. Keressen rossz szektorokat?


XP rendszerű merevlemez-meghajtó. Külső merevlemezek Hdd kezelése victoria 4. Nem működő merevlemez-meghajtó - Több hibás szektor általában azt jelzi, hogy a meghajtó hibás. Ha a CHKDSK vagy egy hasonló segédprogram sikerül.


Ismertető Hozzászólások Kérdések és válaszok Hibás tartalom javítása. Ezen sajnos, 34%-ban csak a lapos íves javítás segít. Merevlemez szektorhiba.


A bal vállad fölött, lapos ívben dobd a. A korrupt rendszerindítási problémák (MBR) javításának lépései.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.