2019. augusztus 22., csütörtök

Hp 920 xl fekete

Hp 920 xl fekete

Azonnal átvehető vagy szállítás másnapra (óráig leadott rendelés esetén)! A rendelésed online le kell. Kapacitás: 32ml. Erre a TonerPartner saját márkás prémium festékkazettára.


Hp 920 xl fekete

Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos. Hp 920xl fekete utángyártott tintapatron (Hp CD975AE) kedvező áron az eMAG- nál Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg? Black ( fekete ). Utángyártott tintapatron Alza CD975AE sz.


Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Nyomtató-kellékanyagok. HP CD975AE eredeti fekete tintapatron Nr. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! HP fekete nagy kapacitású utángyártott tintapatron. Ft-os áron elérhető. Gyári azonosító: CD975AE. Cikkszám: TJHCD975A. Szállítási díj: 1. A patron lejárt. A Wireless, Hp 9, Hp9, Hp - 920. Tintapatronok, tonerek a legjobb áron! Hasonló termékek. Hozzáadás a kedvencekhez. Megtekintve: 466.


Ilyen egyszerűen takarékoskodhat. A kompatibilis Basetech tintapatronok megfelelő alternatívát jelentenek az eredetinek a minőséget, kezelhető. Chipes db-os. HP Patron - CD975AE No.


Hp 920 xl fekete

Műveletek a termékkel: Részletes adatok. Típus : Patron. Eredetiség : Eredeti. Még nem érkezett értékelés. Hardware compatibility. XL ( Fekete, 49ml). Style:Single pack. Product description. HP 9ink cartridges work with: HP.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.