2019. augusztus 30., péntek

Használt toner leadás

Legmagasabb árakon, árgaranciával! Partnereinktõl átvesszük üres kazettáikat, patronjaikat, így ezekrõl a termékekrõl már nem kell nyilvántartást vezetniük.


Használt toner leadás

Környezetvédelmi tevékenységünk. Szabaduljon meg feleslegessé vált számítástechnikai eszközeitől kényelmesen, azonnali készpénzért cserébe! Már kis mennyiség esetén is ingyenes. Toner és tintapatron esetében egyaránt szemrevételezéssel ellenőrizzük az eredetiségét.


Nagyobb mennyiségű üres kellék leadása esetén, minden esetben. Hozd el nekünk használt festékedet, oldószeredet, kazettáidat és mi gondoskodunk annak 100%-ig környezetbarát megsemmisítéséről!


Használt toner leadás

RES TONER, TINTAPATRON. Az alábbi tonerek felvásárlási áraira Árgaranciát adunk. Kiürült, használt tonereket vásárolunk! Ha bármely honlapon magasabb felvásárlási árat talál az itt.


Használt toner leadás

Intelligens patron és toner keresővel! A nyomtatók használata során a benne lévő festékkazetták, tintapatronok idővel elhasználódnak. Elfelejtettem a jelszavamat. Vásárláshoz kattintson ide!


MEGMARADT EREDETI TONERREL ILLETVE TINTAPATRONNAL, MI AZT MEGVÁSÁROLJUK. Fenntartjuk a jogot az üres kellékanyagok átvételének a megtagadására.


A hibás vagy hulladékká vált nyomtatókat és az üres tintapatronokat, toner. A gyárak túlkészletezése miatt az üres tonerek átvétele átmenetileg szünetel. Használt tőner leadás. Festékkazetták, tonerek a szemétben?


Oki Type6(Type3)tonerhez 1kg por( Fekete). Legyen az nyomtató vagy toner, tintapatron, játék, világítás, irodai kellék, egészségmegőrzés vagy akár biztonságtechnika - a webáruházban mindent. ELFEKVŐ, MÁR NEM HASZNÁLT NYOMTATÓKAZETTÁI, TINTAPATRONJAI VANNAK? MI MEGVÁSÁROLJUK, VAGY BECSERÉLJÜK MÁS.


All brand names and trademarks are for descriptive purposes only. Ne dobja ki üres tintapatronjait, tonerkazettáit ! Figyelem: Csak. Alábbi tonereket kiemelten magas áron vásároljuk fel.


Hozd vissza üres kazettáidat és vásárolj olcsóbban eredeti kellékanyagot! Az érvényes jogszabályok értelmében a kiürült kellékanyagok leadása.


Statisztika Mailküldés Hibaküldés Térkép. Jelenleg darab Samsung, db HP és Oki tonerem lenne. Holnap kapok hozzá még, akkor elküldeném azok listáját is. Egyenlőre ezekre kérnék árat.


A használt vagy hulladékká vált elektromos, elektronikus berendezéseit kérésre átvesszük Öntől Áruházainkban, illetve amennyiben egy hasonló eszközt. Mit tegyek az üres tonerrel ? Hogyan tudom megfelelőképpen és. Ezek leadási módja is a fentiek alapján történhet. Veszélyes anyagokat tartalmazó, hulladékká vált toner, tonerek, festék.


Komplex megoldást nyújtunk az elektronikai és a toner hulladék elszállítása és. Vállaljuk cégek, intézmények toner hulladékának teljes körű elszállítását. Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos.


Budapest, Rákos út 74.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.