2019. augusztus 26., hétfő

Hangkártya

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! Creative Sound Blaster Omni Surround 5. Külső hangkártyák rendelésedet hétköznapokon napon belül kiszállítjuk.


USB külső hangkártya. A HIT SPACE Magyarország zenei csúcstechnikáját kínáló üzlete, mindemellett az APPLE cég kiemelt hazai kreatív szakértője és kereskedője.


Pénztárcabarát árak gyors házhozszállítással. Hardver vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First Computeren!


A hangkártya (Sound Car Audio Card) egy olyan számítógépbe építhető és cserélhető bővítőkártya, amely lehetővé teszi a hangok rögzítését, lejátszását és. Hogyan válasszunk hangkártyát. Szeretné saját maga feljátszani zenei alkotását ? Akkor nem boldogul hangkártya nélkül.


Hangkártya

Szívesen segítünk a választásnál. Asus Xonar DS – perce. Retro CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 5. Csökkenő sorrendbe. Megjelenítés: 3 72.


Alkatrészek, Perifériák vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a BevaChipen! IK Multimedia iRig PRE iOS mikrofon előfok. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Manapság állandó kérdéssé vált, hogy melyik hangkártya a legjobb.


Rendelhető ~2-nap. A legjobb mihez? PC-hez vagy MAC-hez? Pro Tools-hoz vagy Cubase-hez? Válogass a Jófogás. Professzionális stúdió hangkártyák, USB, Firewire Interfészek home és professzinális felhasználáshoz, producereknek, zenészeknek. Meghibásodott az alaplapi hangkártyád vagy a jack csatlakozód nem működik? Ez a hangkártya tökéletesen helyettesít bármilyen hangkártyát ! Megrendelés esetén várhatóan nap múlva átvehető üzleteinkben.


Hangkártya

Hangcsatorna 5. Termékek széles választékban. Csak szemfényvesztés, vagy valóban hasznosak a csúcskategóriás hangkártyák ? Ha van különbség ezek és az. A számítógépek általános hangkezelő eszköze a hangkártya. A hangkártyák számos lehetőséget kínálnak, de a két alapvető funkciójuk, a digitális.


Focusrite Scarlett SOLO (3. generációs). Nem rendelhető! Sharkoon külső. A Xonar Uegy kompakt, 5. ASUS XONAR DGX 5. DTS: Igen Dolby Digital: Igen Optikai hang ki: Igen Jack5mm analóg.


Hangkártya

PCI hangkártya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.