2019. július 26., péntek

Milyen cb rádiót vegyek

HUF körül szeretnék venni egy stabil bázis rádiót. SSB, CW, AM stb. Stalker IX, President Grant és. Adok-veszek, beszerelési és beállítási tippek, cb -s fotók, tapasztalatcsere.


Miben más a professzionális URH rádió mint a PMR4rádió ? Ha a munkád része. Cb kell vagy autórádió? Milyen rádiót ajánlotok?


Egy afrikai rally versenyen indulok és a cb rádiómat szeretném. Baja környékén hol és milyen csatlakozót és antennákat vegyek. Fórum, tech, közösség, cikk, blog.


Most a vizsgák miatt nincs sok időm foglalkozni vele, de lehet majd kérek segítséget, hogy mit vegyek. A kérdésem az lenne, milyen VOX funkcióval ellátott PMR rádiót érdemes.


A PMR-ezés iránt érdeklődő, általában kezdő rádiósok, könnyen hajlanak arra. A PMR4rádió (Personal Mobile Radio – személyi mobil rádió ) egy nem engedélyköteles, elterjedt rádiókommunikációs eszköz. Hatótávolsága nyílt terepen. Az ANICO csapatában mindenki tudja, milyen sokat jelent egy hiba nélkül működő kommunikációs rendszer, akár a hobbidhoz, akár a munkádhoz van rá.


Létezik midland kézi cb de mint mondtam az csak am-fm azon meg nincs semki. Yaesu rádiók elég drágák főleg az összüzemmódos amit linkeltél,de egy.


Az is kérdés lenne, hogy milyen program működne együtt a céges Motorolával? A korábban egy rovatban lévő cikkek a könnyebb. Minden jog fenntartva. HAM - Egyéb - keres (0).


Rádióamatőr (11). CB készülékek. PDXC csere-bere. Jelenleg db hirdetés között kereshet! Termék helye: Csongrád-Csanád megye. Az olcsó kínai termékek piacán nézelődve bizony a rádióamatőrnek is. Vizsgált rádiók a mai földi mobiltelefon hálózatok elődei, akkoriban távközlési csúcstechnológiának számítottak. Olcsó, kétsávos kézi rádiók után nézek. A tervek szerint jövő héten rendelném meg a kiszemelt rádiót.


Ez a szabályzat taglalja az EDR rádiók használatának részletes szabályait. Olcsó eladó új és használt használt urh rádió. Kézi és mobil rádiók. A gyerek odavan a Marvel filmekért, no de milyen képregényt vegyek neki?


Kisvárosi bringázás! Jön „a csajos Stranger.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.