2019. július 31., szerda

Metin2 magyar szerver file letöltés

Vettem a bátorságot,hogy én is készítsek a Kóreai szerverfile -ról egy kis leírást. Második lépséként nyissuk meg a letöltött file -t. Elit Kliens javítások(ÚJ): serverinfo.


MySQL adatbázis telepítve. Előre felhelyezett szerver fájl. Könnyű kezelhetőség. Akár csatornát is megnyithatsz.


Lumax szerver fájl ( alapból le van védve.. ) Találtam nektek egy új német szerófile -t by. Sziasztok szintén HunMark vagyok! Készítőknek üzenem hogy hatalmas köszönet érte, remek szerverfájl, nem bonyolult és. Letöltési Link!


Itt találhattok pár szerver fájl és kliens linket. István Jakab m2m szerver fájl esetleg nincs meg? Egy kiválasztott server file innen lent található! SZERVER FÁJLOK. Ha sokan fogtok. A készítők célja, egy világ megteremtése ahol hibák és egyéb zavaró tényezők nélkül élvezhetitek. Hogy semmiféle vita ne legyen vagy értetlenség ezért a szerver a szerver file. A letöltés tartalmazza:Kliens,game. Szerver Készités stb. A szerverben elérhető a következő dolgok.


Teljesen magyar a kliens. Minnél nagyobb a metin annál több megbűvölő tárgyat ad az. Jelenleg szerverfájl közül tudsz választani - megrendeléskor a megjegyzés mezőbe írd bele, hogy melyikkel kéred a szervert!


Minden Metinvps szerver. Amint kész lesz a server file, felrakom. Ugrás a(z) Metintop 1private server magyar (db) részhez — Top 1private server magyar. Magyar metintop 1private server magyar.


Metin2 magyar szerver file letöltés

Fájl : Metin szerverválasztó. A magyar Metinkliensének szerverválasztó ablaka. Ez egy teljes mértékben elkészült szerver, ami kb csak promócióra és nyitásra vár. Private Universal Metin 2. Validation engine rules are not loaded check your external file.


Fogadja el a letöltést, ha az Ön böngészője megerősítést kér a letöltés előtt. Adja meg az ablakban a szerver IP-jét, melyhez csatlakozni kíván, illetve a kívánt portot, ha az. A VPS bővítés után a fájlrendszer nem méreteződött át. Felülírta akkor.


Metin2 magyar szerver file letöltés

Be szeretném nektek mutatni a Funny World MetinPvP szervert. A bemeneti fájl nevét parancssori argumentumként kell megadni a Lua. Példa szkriptek láthatók.


A Lua-t, mint programozási nyelvet, többek között a MetinMMORPG játékban is. Wegaris Uploaded 2. Vagy hogy nevezhetek át pl.


Metin2 magyar szerver file letöltés

Leírom nektek, hogy melyik az a fájl ami tartsa azt a questet, amikor belépsz a alap karaktereddel. Halasz_by_okospala12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.