2019. május 6., hétfő

Logitech hangszóró 2 1

Logitech Aktív hangfal típus: Típus: 2. THX minősítés szerint készült. Ez kiváló minőségű, élethű hangzást garantál már az első pillanattól kezdve. PC hangszórók, aktív hangfalak Rendszer típus 2. Szűrőpanel bezárása. Keresés a listában.


HEWLETT PACKARD. Külső raktáron. SPK Számítógépes hangfal. Watt Mélyhangsugárzó teljesítmény: 1Watt Teljesítmény csatornánként: Watt.


Hagyd elkényeztetni magad a multimédiás hangszórók. Válogass a Jófogás.


Logitech hangszóró 2 1

Hangfal - aktív, 2. Ez a hangszórórendszer 2. W-os csúcsteljesítménnyel mélynyomóval és bass reflex nyílással az előlapon dinamikus basszussal és kiegyensúlyozott. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési.


Gyártói cikkszám. A garanciális. Kedvenceim Kedvencekhez. LOGITECH, "Z213", fekete. Megbízhatóság: 100%. Termékkód: ktaloha012. Csatlakozó: 5mm jack. Frekvencia tartomány: 40Hz - 18kHz. Funkció: hangfal. Tulajdonságok:Ezek a sztereó hangszórók tiszta hangzást és extra basszust nyújtanak, hogy még jobb hangélményben részesülhessen. A jobb oldali. A webáruházunkban található termékek kapcsán törekszünk pontos és hiteles információkat közölni.


Adóval együtt 5. Bármilyen, (mm-es) fejhallgató-csatlakozóval rendelkező eszköz. Televízió Számítógép Okostelefon Táblagép Zenelejátszó. A kényelem érdekében a hangszóró bal oldalán egy fejhallgató.


Logitech hangszóró 2 1

Hama multimédiás hangszóró, 2. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod. Fekete hangszóró.


Praktikus vezérlőegység: A vezetékes vezérlőegységgel könnyedén szabályozhatja a hangerőt, illetve beés kikapcsolhatja a rendszert. Ft-os áron elérhető.


Logitech hangszóró 2 1

Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! W, 2xRCA, 5mm jack, 55Hz-20kHz, Black. Garancia: hónap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.