2019. március 5., kedd

Rf modulátor eladó

Az analóg TV-csatornákkal rendelkező modulátorok általános használatra. Eladó a képen látható új FM Transzmitter, autós töltő, mpplayer, modulátor. Jellemzők: -Full frequency FM transmitter with Digital display -Adjustable to any.


Rf modulátor eladó

Konpat csatornás VHF modulátor eladó - Egyéb televíziók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg. A modulátor használható szórakoztató - elektronikai.


Elektromos kapunyitó eladó. Kapunyitó szett toló és szárnyaskapu mozgatására. Megfigyelő kamera szettek kaphatók. Bejegyezte: autos dátum: 19:48.


Bár a modern lapos TV-k meg tudják jeleníteni az analóg modulátorok jelét, de igazából nem lesz szép a kép. A DVB-T és DVB-C modulátorok képesek akár. Ha az elem egy éven belül hibás, a Vevő a termék visszaküldését az eladó. Miután nem tesztelt hibásként árulom.


Rf modulátor eladó

Személyes átvétel. A fotókon látható rf modulátor eladó, (gyári külsõ táp, digitális csatorna kijelzés) db van belõle, csak. Olcsó eladó új és használt strong mindig tv vevő. Dvb t, földi, mindigtv.


Rf modulátor eladó

Article › viewArticleforum. AliExpress-en " RF Modulator RF -408" ill. Terra MHD003P HDMI DVB- C. Nintendo nes 004e játékkonzol joystick párban eladó - apro. Vacilláltam a 2forinton.


Ekkor mondta az eladó, hogy a fénypisztoly is jár hozzá. A balra látható KF pedig a. Olcsó új eladó és használt Műholdas beltéri egység eladó. RF modulátor, távirányítás. Beltéri egységek.


Ariston CUBE RF vezeték nélküli programozható szobatermosztát kedvező áron az. Nagy részük a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.