2019. március 4., hétfő

Mikroszkóp usb

Levenhuk DTX TV digitális mikroszkóp. USB - és HDMI-kábel, LED-világítás. Szerinted milyen lehet 500X szorosra kinagyítva egy morzsaszem vagy egy hangya?


Mikroszkóp usb

Ezzel a digitális mikroszkóppal egyszerűen megnézheted. USB mikroszkóp, digitális mikroszkóp kamera. Felfedezéseidről videót és fényképet is készíthetsz. Feltöltötte: KütyüBazár.


USB-s digitális mikroszkóp USB digitális mikroszkóp db fehér LED állítható fényerősséggel Valós idejű megfigyelés a számítógép monitorján. Delta Optical Smart 5MP PRO digitális.


Mikroszkóp usb

A mikroszkóp szokványos USB csatlakozón át illeszkedik PC-nkhez vagy laptopunkhoz. Tökéletes választás a gyerek első mikroszkópjának, de felnőtteket is elvarázsolja a világ amit. MP Szín: 24bit RGB Interfész: USB 2. Használható különféle bemutatók, munkahelyek, osztályok stb. Ft-os áron elérhető.


Napjainkban a. Csodáld meg a világot 500x-os nagyításban! Készíts fényképeket, videókat felfedezéseidről! Mikroszkóp gyermekek számára. Nagyítás: 20x és 200x.


Előkészített tárgylemezekkel. Közelebbről szemügyre vennéd a világot? Válogass a Jófogás. MicroQ mini USB digitális mikroszkópok fém állvánnyal. Digitális mini. Ez az univerzális mikroszkóp “élő” képet mutat akár 200-szoros nagyításban a számítógépen. A négy decentralizáltan elhelyezett LED megvilágítás optimális a. Precízen beállítható talp. Mennyiség (db).


Mikroszkóp usb

Ez a 800-szoros mikroszkóp kiváló elektronikai felépítéssel rendelkezik, így kristálytiszta képet a kis áramfelvétel, nagy felbontás jellemzi. Kis objektumok.


Gyors szállítás általában 1-munkanap. Vedd meg rizikó nélkül! Ha nem tetszik napig visszaküldheted. Személyes átvétel (Budapesten ) ingyenes. Szállítás a következő nap! Distrelec webáruházában.


Ne válassza le a mikroszkópot az USB portról, amíg a LED izzók. Vásároljon online az RS-nél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.