2019. március 1., péntek

Hővezető paszta

Akasa hővezető ragasztó lap. Laptoptechkalauz. A laptopok ősellensége a magas hőmérséklet, így nagyon fontos, hogy jó minőségű és megfelelő állagú hővezető paszta adja át a processzor. A Conductonaut folyékony fém hővezető paszta olyan.


Hővezető paszta - g, sűrűség: 2. A hővezető paszta egy olyan alkotórész PC-ben, ami a legtöbb ember figyelmét elkerüli. Magas hővezető képesség, tubusos kiszerelés, 4g. Teljes leírás.


Kapcsolódó keresések: hűtő paszta. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! Széles termékkínálattal várunk. Rendelj online az eMAG. Valamit nem találsz? Gyártó: PROLIMATECH. Elérhetőség: kifutott termék. Válogass a ⚡ PlayIT Store ⚡ akciós árai közül a webshopban, rendeld meg online most! Hovezeto paszta -fok. Akciós termékek. Viszkozitás: 8Sűrűség.


Innovatív, nem-szilikon hővezető pasztáink ideális hővezető megoldást nyújtanak, mert a legtöbb ipari hővezető illesztőanyagnál tovább. IC ESSENTIAL EARANY. HŐVEZETŐ PASZTA COOLER MASTER 1. Bruttó: 8FtNettó: 6Ft. A TS 5egy professzionális.


Cikkszám: hovezeto - paszta -feher. Arctic Silver ASezüst hővezető paszta 3. Raktáron Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. Termékkód: NT-H1. Ez a paszta arra szolgál, hogy a hűtendő felület és a hűtést szolgáló felület között a lehető legkisebb légréssel át tudja adni a megfelelő hőt. Reitter Ferenc u. Fizetős parkolás!


Hővezető paszta

Nyitva tartás: H-CS: 9. Hűtőpaszta, hővezető paszta. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással. Készítmény alkalmazása (1).


Hővezető paszta

Megnevezés (1). PASTA SILIKONOWA… (1). Szalag típusa (1). Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Vásároljon online az RS-nél. Ha kábel, akkor Kábelvilág! Ft -os áron elérhető.


Hővezető paszta

A vákumcsöves kollektorokhoz használható hővezető paszta jó hővezető képességgel és alacsony hőellenállással rendelkezik. Nem elektromos vezető, nem. Szilikonos hővezető paszta 0.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.