2019. február 11., hétfő

Dvd tok slim

A lemez írható és tükröző felületének óvására valók a szimpla, dupla, vagy tripla tokok. Mindez normál, vagy slim kiszerelésben. Minőségi tokok szenzációs áron, akár személyes budapesti átvétellel, így. Külső raktáron.


Dvd tok slim

Várható kiszállítás: 3-munkanap. DVD tok vékony. Párkányi boltunkban (Szlovákia) is átveheti! Válogass a Jófogás. Fekete színű tok eladó. Ezzel a vékonyabb mérettel lényeges helyet takarítanak meg, ellentétben a. A termék megszűnT! Netto:Ft Br:Ft. Kérdés a termékről. Kívánságlistába! Kijelölés összehasonlításra. Beszerzés alatt. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az firstshop. Nyitva tartásunk!


Elsősorban számítógépek, kiegészítők és egyéb számítástechnikai-elektronikai eszközök, iroda-technikai készülékek és alkatrészek. Garancia: hónap. Gyártó: NINCS ADAT. Elérhetőség: kifutott termék.


Dvd tok slim

A három rész méreténél az oldalsó léc mérete különbözik, az keskenyebb. A kép csak illusztráció. Ezekkel a szuper lapos CD-tartókkal 50% helyet takaríthat meg a normál CD- dobozokkal szemben.


Megvásároltad tőle? A 7mm vastag változata pedig a vékony vagy “ slim ” tok. Cikkszám: BOX14-7-100. Hűségpont jár: 1. GB 16x Slim tok. Készleten lévő mennyiség. A Hexxa melletted van: Laptop és notebook specialista itt, a szomszédban! Számítógép, Szolnok? Technikai adatok. CD tok db-os slim. Főbb jellemzők. A borító segítségével megnyerővé varázsolható nagyobb méretű tokok. Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom.


Dvd tok slim

Vásároljon minőségi termékeket kényelmesen és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.