2019. január 23., szerda

Macbook pro töltő javítás

Macbook pro töltő javítás

MagSafe I töltőkábel javítás. Kizárólag abban az esetben tudjuk alkalmazni, ha csak az adapter tövénél sérült a vezeték. Javítás ideje.


Ha megtört a MacBook töltőkábele, ahelyett, hogy új töltőt vásárolna, ne mondjon le a régiről! Mi megoldjuk Önnek költséghatékonyan a töltőkábel cseréjével. Miért vennél egy új töltőt, ha javítható az régi? Ilyenkor nincs szükség újat venni.


Szerintetek érdemes. Szintén sokszor megesik, hogy az elöl hagyott töltő kábelét megrágja a kutya. Apple-szervizprogramok. AirPods Pro-szervizprogram – hangproblémák.


A legtöbb javítás általában még aznap elkészül, a legtöbb alkatrész készletről elérhető! A Bevizsgálás díjtalan és munkanapon belül értesítünk a javítás.


Töltő csatlakozó tisztítás. Lightning ( töltő ) csatlakozó csere. Tedd le egy Qi-kompatibilis töltőpadra, és a töltés azonnal elindul. Hálózati termék. Hajdú-Bihar, Debrecen. Megjegyzés hozzáadása. Tápcsatlakozó, töltő hiba, DC aljzat törés. Macbook Pro DDR RAM memória bővítés. MacBook Pro, MacBook Air, MacBook, PowerBook, iBook javítás MacBook. Almárium- Pro csapata. Egyedi tokok, gyári vagy utángyártott kábelek, töltők, headsettek szervizünkben.


Billentyűzet csere. LCD kijelző csere. Akkumulátor csere. Ultrahangos tisztítás.


Az a néhány ezer forintnyi megspórolt beszerzési vagy javítási költség ugyanis nem éri meg, ha cserébe kockára. Melyik töltő melyik géphez jó? W Magsafe – MacBook.


Kisvakond szájából, hogy „a javításért. Miután eléred a töltési ciklusodat, a Maced hirtelen abbahagyja a működést. Ahelyett hogy drágán új töltőt vennél, én megj.


Macbook pro töltő javítás

Dock csatlakozó csere. A töltő csatlakozójának meghibásodásakor előfordulhat, hogy a készülék nem. Tegnap csatlakoztattam a MacBook-ot, de hamarosan rájöttem, hogy az. Ellenőrizze, hogy a készülék töltéséhez használt hálózati aljzat megfelelően működik-e.


Macbook pro töltő javítás

Mielőtt belépne, érdemes tudni, hogyan indul a töltési folyamat. A szerviz abban az esetben fogadja el a garanciális javításra leadott igényét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.