2019. január 11., péntek

Dell laptop tápegység

Dell laptop tápegység

Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Vásároljon laptop töltőt, adaptert vagy tápkábelt kedvező áron az eMAG. Vegye át személyesen ma, vagy kiszállítjuk munkanap alatt.


Kapcsolódó keresések: dell notebook töltő. A 30W gyári töltő dell mini adapter 30W P602H 0P602H. Eladó: delles. Termék helye: Budapest.


V Áramerősség: 4. Dell Inspiron Mini 19V 1. A Teljesítmény: 90W. Válaszd ki a laptopod gyártmányát! Kiemelt gyártók. Laptop, notebook töltő adapter kábel.


Dell laptop tápegység

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az tablet. Mobil eszközök vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First.


Dell laptop tápegység

Gyári azonosító: AK-ND-05. V kimeneti fesz. Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás. DELL laptop töltő kategória. A Hálózati kábelt a tápegység nem tartalmazza. Kompatibilis az alábbi laptop modellek, villamosság, barkács. A, 90W Csatlakozó mérete: 7. Rendeljen notebook adaptert vagy töltőt, univerzális notebook tápegyéget garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes.


A Csatlakozó mérete : 15mm x. NBA-90W-DEBemenet : 100V – 240V, 2. Hardver eszközök: magyar billentyűzet. Nézd meg oldalunkon most. Lítium akku cellák, volt amper watt.


Tápkábel NEM tartozék. A világ első moduláris tápegysége, amely szünetmentes tápellátást nyújt a laptop és az USB-mobileszközök számára, az asztalnál és útközben egyaránt.


Mind a(z) találat megjelenítve. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés. Showing – products of 9products). Tovább olvasom. Raktáron: Nincsen raktáron. Ft-tól ingyenes. Jelenleg nem rendelhető. Kimeneti feszültség: 19. Garancia Kiterjesztés. Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Astrum CL4laptop töltő 65W 19.


Egyes termékek, például kijelzővédők, tokok képei közösek, nem egyenként készülnek és nem. Olcsó eladó új és használt dell optiplex tápegység.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.