2018. december 12., szerda

Legjobb magyar metin2 szerverek

Legjobb magyar metin2 szerverek

Sziasztok Ez egy MetinHirdető Oldal. Mindenkit sok szeretettel Várok :D. Mester of Metinshared a post. Liriumpvm ewmtpvp calliopepvm pvp.


Melyik a legjobb metinmagyar privát szerver ? Válaszok a kérdésre. Ha tetszett a videó, dobjatok egy likeot, osszátok meg, jelezzétek. HU Metinszerverek - Metinsegítség.


Sütik (cookie-k) segítségével törekszünk a lehető legjobban személyre szabott felhasználói élményt. E szerver idején élte a magyar Metina világkorát! Ha Metinszervert keresel, jó helyen jársz! Stabil szerver, sok online játékos.


Legjobb magyar metin2 szerverek

Magyarország egyik legismertebb, legfejlettebb szervere. Játssz és légy te a legjobb mindenki között! Ezen a szerveren találhatjátok a Magyar privát szerverek legerősebb PvP játékosait ! Jelenleg szerverfájl közül tudsz választani - megrendeléskor a megjegyzés mezőbe írd bele, hogy melyikkel kéred a szervert! DarkLanMtoldala,regisztráljatok és gyertek játszani ! Kedves Metinjátékosok és Szerver Adminok mint ahogyan a nevében is.


Legyen a te szervered a legjobb MAGYAR szerver ! NewPvP Metin~ Magyar PvP Szerver. Helyezés, KarakterNév, Szint, EXP, Céh, Birodalom.


DetailsFightForEmpireeste un server de Metinde tip PvP UltraFun - level maxim 25 poti face iteme site si in joc, aici nimeni nu este favorizat Serverul este. A szerver nyelve angol, de, mégha kis számban is, magyar. Csak úgy az érdekesség kedvéért megnéztem néhány metin szervert (14) és ebből összerakom a top 10-et.


Jó szerver, gyorsan lehet fejlődni, megéri kipróbálni! Polska - Login. România - Login. Szállj szembe a gonoszokkal és legyél a legjobb a harcosok között!


List with photos, features, game dynamics and presentation video for the best active metinretro servers in circulation. Division between old. Az Olderanévre hallgató Metinprivát szerver weboldala.


A készítők célja, egy világ megteremtése ahol hibák és egyéb zavaró tényezők nélkül élvezhetitek. Steam Community. In-Game nevem: TheSpy Zene: Anikdote - Turn It UpZene link.


Legjobb magyar metin2 szerverek

Metinserver list - find and play top Metinservers around the worl ranked by players votes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.