2018. december 5., szerda

Horogelőke tartó

Kívánságlistára teszem. Erős anyagú zipzáras előketartó táska osztható belső rekeszekkel, tépőzáras tasakokkal, két szivacsos előketartóval. Terméknév szerint növekvő, Terméknév szerint csökkenő.


Horogelőke tartó

Különböző hosszúságú előkéket tárolhatunk egyszerűen és rendszerezetten ebben a nagyszerű horgász előke tartó tokban. Az angol GURU feeder-bojlis specialista prémium előke tartója. Minőségi, sokrétűen kihasználható előke tartó narancs-fekete színben az angol GURU cégtől. Tervezőcsapatunk pontyhorgászathoz készítette ezt a dobozt, az előkezsinórok rendezett, praktikus tárolásához.


Horogelőke tartó

Az előre elkészített előkezsinórokkal értékes. A Drennan horogelőketartó doboz kompakt megoldás ”(cm), 5” (1cm) és ”(cm) előke tárolására. A Hook Box mágneses reteszekkel és tömítéssel.


Az angol feeder válogatottal közösen kifejlesztett előke tartó rendszer, mely akár méteres előkék tárolására is alkalmas. Robusztus kivitel, mágnes zár, akár. Kimondottan a hosszú horogelőkék tárolására szolgáló előketartó.


Ruházat, szék, táska › Táska, botzsák, száktartó ›. Előketartó és ólomtartó táskák. Válassz gyártót. SZEMÉLYRE SZÓLÓ, HOROGELŐKE tartó fából, tűzírva, ponty motívummal. Carp Expert előketároló táska A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál.


Ez a dupla oldalas. Method feeder előke kötő használata. A hagyományos előketartókkal ellentétben a spulnis megoldás esetén a hosszú előkéket. Predator-Z Oplus OP Pergető táska.


Minimálisan db előke tárolható a tartóban. A fix tartófülekre akasszuk a horgot, az állítható távolságú fülekbe pedig az előkére kötött hurkot.


A termékfotókon a. Ethos Pro horogelőke tartó táskában, amely. Horogelőke: A rövid 10cm-es előke elősegíti. A hosszú Large Rig Safe ugyanúgy, mint a többi Rig Safe az okos mágneses zárási rendszerrel rendelkezik, amelyik megakadályozza az.


ELŐKETARTÓ - GURU Rig Case minőségi előke tartó (GRC) - Díszállat. Rive Boîte Feeder. CARP EXPERT NEO ROBUST RODPOD. Bojlis kiegészítők.


Sokféle előke tartó kapható manapság és sokat ki is próbáltam közülük. Hosszú életű szivacsbetéttel és cipzárral készül. ZSINÓR-FONOTT ZSINÓR- ELŐKE ZSINÓR. A fehér szín megakadályozza a legnagyobb hőségben is, hogy túlságosan felmelegedjen az előketartó, így nem fog károsodni az előke zsinórja.


Horogelőke tartó

BOTZSÁK- DOBOZ. LARGE BROLLY BRACKET PRODUCT CODE: GMB0Ernyő tartó nagy.


ELŐKETÁROLÓ RUGÓS FLUÓ, Kiváló minőségű, nagy múltra visszatekintő és a mai napig óriási népszerűségnek örvendő rugós horogelőke -tároló. FOX Edges SCarp rig Kit Előkötött előke (ajándék stopperral) 9Ft-os áron kapható a VikingCarp áruház Előkészített szerelékek, készletek kategóriájában.


ART univerzális fali projektor tartó konzol. Halradar tartó. Preston PRESTON horogelőke tartó rendszer. Hosszú előkék is biztonságosan tárolhatók rajta.


Az Energo Team Feeder Y előkerögzítő segítségével könnyen elkészíthetjük a kéthorgos, rövid előkés fenekező szerelékünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.