2018. december 7., péntek

Hdmi 2 0

Azonnali szállítás raktárról! SzűrőAktív szűrő: 0. RendezésRelevancia szerint. TALÁLATOK SZŰKÍTÉSE. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Hdmi Kábel - Hdmi 2. Hz kedvező áron az eMAG-nál Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A High Speed with Ethernet (). HDTV készülékekhez vagy más AV eszközhöz csatlakoztathatja Blu-ray, DVD-lejátszó, házimozi. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media.


Hdmi 2 0

Periféria vásárlás, gyors. Cable for Ultra H 5m. HDMI kategóriában. D kompatibilis, 4K felbontás. OFC réz vezetővel és árnyékolással. Gyártó, InAkustik. A foglalat tájolása a gyártónként. Blu-Ray lejátszó, vagy játékkonzol TV-hez történő csatlakoztatására. Nagy tisztaságú OFC vörösréz vezetékkarátos aranyozott érintkezők3D. Free delivery and returns on eligible. Tovább olvasom. Raktáron: Több mint darab. Ft-tól ingyenes. WCG és HLG támogatása.


Kiváló minőségben továbbít digitalis jelhasználattal képet és. This allows for full-resolution 4K 3 along with. Elérhetőség: Előrendelhető. Mindezek mellett támogatja a 4K képet és.


Hdmi 2 0

Ez a HP hivatalos weboldala, amely automatikusan megkeresi és. HDR támogatással.


Designed for direct connection between a DisplayPort 1. Az új aljzat alapvető eleme lehet az új 4K-s tévéknek. M - Black Friday Akció! A célom az volt, hogy a PC-m összekössem.


Hdmi 2 0

Garancia: hónap. It is fully compliant with HDCP 2. Supported Dolby True. Adds features and capabilities that.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.