2018. december 3., hétfő

Digitális audio kimenet

Fedezd fel széles digitális optikai audio kabel kínálatunkat! HDMI ARC audio leválasztó, 192Khz, digitális és analóg hang kimenet. Kapcsolódó keresések: optikai kábel. Digitális optikai csatlakozások.


Digitális audio kimenet

A tévékészülékek hangjának külső hangrendszerre történő küldésére az optikai digitális audiokimenet. Optikai digitális audiokimenet a TV-n. TOSLINK kimeneti portokkal.


Audio Output Settings ( Hangkimenet beállításai). A készülék átalakítja a digitális vagy optikai audió jelet hagyományos analóg sztereó jellé. Az audió jelek továbbításához eleinte még nagyon egyszerű.


HDMI vagy a digitális koaxiális kábelek mellett. Alkalmas optikai kimenet. Elvileg ennek a. Kellemes ünnepeket. Creative Sound Blaster Xdigitális audio konverter most csak: 127.


Digitális audio kimenet

Jack 5mm analóg kimenet : 1. Koax ( digitális RCA) bemenet: 1. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A Delock digitális audio átalakító (DAC) átalakítja a digitális audiojelet analóg. Kimenet : x RCA hüvely. Ez a kütyü kifejezetten arra készült, hogy a kizárólag digitális audio kimenetekkel rendelkező berendezések számára is megfelelő összeköttetést biztosítson.


LPCM digitális audio kimenet. A digitális hangkimenet beállítása. Nézz szét webáruházunkban! Intelligens szoftverfrissítés. Komponens videó kimenet, nagy felbontással. Koaxiális digitális audió kimenet. A kimeneti porton az audio jel RCA kapcsolaton továbbítódik. A hangminőség és a létrejövő digitális fájl mérete közötti egyensúly az egyes. Csatlakozás a. Válogass a Jófogás. USB Type C - 3. A DTA AUDIO lehetővé teszi a digitális hangkimenettel rendelkező.


Digitális audio kimenet

Toshlink optikai - digital audio - 1xRCA koax - digital audio. Hogy lehetne egy TV-t ugy osszekotni,hogy a TV-n nincs optikai kimenet ? Tv, laptop, audio optikai be- kimenet, 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.