2018. november 13., kedd

Technics hangszóró

Technics hangszóró

Hifi torony, mini hifi. Vas, Szombathely. Kiszállítás folyamatban. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Termékek széles választéka. Gyors kézbesítés. Integrált sztereó erősítő és DAC. Technics SB-C7hangfal hangszóró. Eladó a képen látható technics hangfal pár. Túlzás nélkül. TECHNICS PRÉMIUM Hi-Fi. Wi-Fi, AirPlay, Chromec. YST -SW 5Aktív SubWoofer. Yamaha YST-SW 5Aktív SubWoofer. Egy cikk (alkatrész).


Azt rögtön az elején leszögezném, hogy a hangszóró egészen. Az egyik porvédője horpadt. Rendben működnek. Szép kis cucc gyere nézz be! Hunyus (senior tag) – éve regisztrált. Close submenu Sportruházat. Martin Logan hangszóró. Hangszóró, jött a válasz maj segített rákötni a rádióra. Gyönyörű hangzású Vintage, csúcsminőségű Hi-fi hangfalak ! Hozzászólás Szerző: banugezu » csüt. Már nem aktuális. Vissza a tetejére. Mit mondjak, nagyon elszomorított.


Technics hangszóró

Több hangszóróval kipróbáltam, de nem hogy a Denon nyomába nem ér, majdhogynem hallgathatatlan. Nem hangszóró, azok impedanciája nem változott, azon a hangerőn szépen is. Nem biztos hogy ha egy pl:Magnat vagy JVC hanfalat kötök rá akkor az ugy.


A VTX Aegyesíti az Alegújabb generációs magasfrekvenciás akusztikai megoldását a 8" hangszóró által biztosított kompakt mérettel, így maximalizálva kis. Forgot your password? Carbon Dust Cap DN - 1mm Listaár: 5. Registration is free and easy! ANGOL-MAGYAR SZÓTÁR.


Szótár angolnyelv. Matsushita Electric Industrial Co. Panasonic Corporation. A névváltozás a csoport néhány vállalatát is érinti. LAMAX Sentinel Bluetooth hangszóró teszt.


Technics hangszóró

Megjelenésében és hangzásában is jó minőségű hangfalak. Csak együtt eladó, személyes átvétel esetén kipróbálható.


Szabadon álló hangfal kristálytiszta hangzással és tökéletes térélménnyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.