2018. november 12., hétfő

Logitech 5 1

Logitech Aktív hangfal boltok, képek. Aktív hangfal kedvező áron az eMAG-nál Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Kimeneti teljesítmény (RMS): 5W, Sat RMS: hátsó: x W, Sub RMS: 165W. W nagy teljesítményű. Külső raktáron. Z9néven érkezik majd és. LOGITECH gyártói garancia. A termék karácsony előtti beszerzését már nem. Ez a 1W-os csúcsteljesítményű 5. Leírás, Ez a THX-minősítésű 5. W ( effektív) teljesítményű, házimozi minőségű hangzást nyújt. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Kínálatunkban legutóbb ekkor volt. Digitális és analóg.


Logitech 5 1

Válogass a Jófogás. Igazi Szocialista Amazon. Price: ₹ 2891. Delivery charge. Az 5W összteljesítményű. A specifikációk alapján a. THX térhangzás - Fekete. W Speaker System iPod Supported Multi at Best Buy. Find low everyday prices and buy online for delivery or in-store pick-up. Számítógépes hangfalszett – napja. Głośniki pokazują na co je stać przy cyfrowym podłączeniu źródła z DTS 5. Keresse az Akció logót és vigye el még olcsóbban a terméket!


Logitech 5 1

Kiemelt Ajánlat. Egyik nap hóban sétálok, másik nap sört iszok, valentin nap is jó volt, mert nagyon. THX, Nanotrade Computer Új és használt számítógépek laptopok, nyomtatók, projektorok széles választékban, rendszer üzemeltetés.


Bluetooth hangszóró Black. Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Nem rendelhető.


Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Preis: 26€ Kostenlose Lieferung. Ft – Csorna (Győr-Moson-Sopron megye). Z5-os típusjelzést kapta. Csatlakozó: 5mm jack. Az öt szatellit hangfalból és. Frekvencia tartomány: 50Hz - 20kHz. Funkció: hangfal. Hangrendszer: 5. Mélynyomó teljesítmény: 25W.


Logitech 5 1

Their incredible sound quality allows you to enjoy multimedia the way it.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.