2018. november 21., szerda

Samsung galaxy tab 10 1 kiegészítők

Keresett szöveg: samsung tab a 10. Termék) samsung tab a 10. Kapcsolódó keresések: samsung galaxy tab a 10. Hozz ki még többet a telefonodból. Mobiltelefon kiegészítők. Előző Következő. A keretet és a hátlapot kemény műanyag védi, a borítása pedig műbőr. A kijelződet belül puha selymes. Tokok, nyitható tokok és más kiegészítők. Gyors házhozszállítás! Ft-tól ingyenes szállítással. SM-T5T5tablet tok. Eredeti tartó tablet tok.


Nem blokkolja a. Azonnal átvehető. Fekete, Egyszerre biztosít kényelmet és védelmet Minimálisra csökkenti a kárveszélyt. USB adatkábel, autós tartó, headset, fülhallgató.


SmartCase, Tok. Tablet tok méret : 10. Rugalmas védelem miközben minden funkció azonnal elérhető. FLIP, oldalra nyíló, asztali tartó funkció, textil. Hozzáadás a kívánságlistához. Book Cover fehér tablet tok. Laptop méret, 10. A kétféle használati mód tökéletes arra, hogy feltámasztva könnyedén használhasd a tablet érintőképernyőjét, illetve felállítva. Webshopunkban a szilikon tokok széles választékát megtalálod! Az ütésálló TPU.


Cikkszám: FOLIOGTABA101K. Szín: fekete, Garancia: év. Megtekintés Összehasonlítás. Add to Wishlist. SAMSUNG Galaxy Tab A 10. Tedd egyedivé, és. Samsung Galaxy Tab A EF-BT580PWEGWW 10. Univerzális 9- 10. A tok jó minőségű anyagból készült. A merevített burkolatok megóvják a tabot a mechanikai sérülésektől.


A belső teret puha anyaggal bélelték, amely védi a. Raktáron (db). Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Your browser does not.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.