2018. augusztus 27., hétfő

Canon pixma mg5550 nyomtató

Valódi vásárlók őszinte véleményei, részletes leírás és az online boltok legjobb árai. Ft - év garancia. WiFi - Irodai gépek. Kifutott termék. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. A különböző nyomtatókellékek részletes adatai a termékre kattintva. Nyomtatók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy.


Kiváló minőségű tintás multifunkciós készülék egyszerű mobil és felhőalapú nyomtatási lehetőséggel. Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a. Ez a kézikönyv a Nyomtatók kategóriába tartozik, és ember értékelte, átlagosan 6. A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat.


Canon pixma mg5550 nyomtató

Ha a nyomaton az egyenes vonalak töredezettek, illetve a nyomtatás eredménye más szempontból nem kielégítő, a nyomtatófej helyzetét kell beigazítania. With advanced Wi-Fi connectivity and 5-ink system this All-In-One printer offers easy, high quality print, copy, scan functiona as well as direct cloud access.


Canon pixma mg5550 nyomtató

EP0 Hátsó tálca. Műszaki, elektronikai alkatrészek. Budapest, VIII. Szállítással is kérheted. Canon Pixma MX4nyomtató eladó! Ha elveszett a nyomtató telepítőlemeze akkor letöltheted a megfelelő linkekről. A termék az alábbi nyomtatókkal kompatibilis: Compatible with the following. CANON CLI-551XL YE EREDETI PATRON a Eredeti canon tintapatron kategóriában - most 6. Ft-os áron elérhető. A nyomtatótípusok felsorolása hiányos lehet.


Canon pixma mg5550 nyomtató

Some of the primary functions include wireless print, copy. Bármilyen állapotban. Same Day delivery days a week £3.


Az eredeti nyomtatófej a nyomtató egyik legjobb barátja, egyben garancia a hosszútávú minőségre és. Wifi hálózaton keresztül. Printer Output Type, Color. Connections, Wi-Fi, USB.


Scanner type, Photo. Standard) This is a printer driver for your selected model. For an enhanced user experience we also recommend installing My Image Garden software. Easy to operate, with.


Operating systems: Windows 1 Windows (x64). High quality photos From vivid.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.