2018. július 24., kedd

Canon pixma mp540 patron

Válaszd ki a nyomtatódhoz keresett szükséges tartozékot és a. Nyomtatási szín: Black. A behelyezett patron egy enyhe, kattanásig történő nyomással kerül a. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Frissülő akciók. Milyen nyomtatótípusokhoz való?


Canon pixma mp540 patron

Canon PIXMA MP5. PGI-570XL PGI570XL CLI-571XL CLI571XL Bk-C-M-Y chipes festékpatron. A márkanevek és típusjelzések védettek, az eredeti (OEM) gyártó tulajdonát képezik és kizárólag azonosításra. CANON PGI-5Bk.


Canon pixma mp540 patron

Még nem érkezett értékelés. Pixma MP99 Pixma MX86 Pixma MX870. Elérhetőség: Raktáron. Szállítási díj: 9Ft. ICKN-PGI-520BK n. Cikkszám: TJCBCLI521B. Patron : Darkcomp. Gyártmány: Eredeti. Leírás és Paraméterek. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó canon pixma mp5. Csomagolási egység. A tintapatron chippes! Let the ink or toner cartridge slide completely out of the way.


Canon pixma mp540 patron

Fill a large bowl with warm, soapy water and set it aside. A FINE patron cseréje. Ha a maradék tintával kapcsolatban figyelmeztetési vagy hibás állapot lép fel, akkor erre a tinta jelzőfények és a Riasztás (Alarm). Signal to the printer that you want to change the ink cartridges, so the.


MP4· MP4· MP2· MP4· MP5· MP5· MP5· MP620.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.