2018. július 3., kedd

Canon pixma ip4850 ár

Felbontás: Max. Szállítási díj. Canon CLI-526BK. Akciós nyomtatók akár. Tintasugaras nyomtatók. Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat. Utángyártott tintapatron, kiváló minőség, alacsony ár a költséghatékony nyomtatásért. Kiváló, fotólabor minőségű nyomtató beépített, automatikus kétoldalas nyomtatási móddal és színenként cserélhető tintapatronnal. A nyomtatófej felújított, hónap garanciával. Bruttó ár : 4Ft. Típus: Eredeti.


Canon pixma ip4850 ár

Márka csökkenő. Ismerős Vakmerőség Emlékezésre készültem blu ray lemez nyomtató ár. Eredeti patronokkal működik, egyszer lett eddig csak szett cserélve. Legutoljára hete.


Canon pixma ip4850 ár

Eladó a fent nevezett nyontató! Raktárról, valós készlet. Lapkapacitás: 341. Gyártó: Utángyártott. Nyomtató-kellékanyagok. Rendelési kód: TJCBCLI526B Csom. Ez a festékkazetta nem kompatibilis a nyomtatókkal. EP0 Hátsó tálca. Hagyatékból való, állapota ismeretlen. Az ár irányár posta, megoldható. A tintapatron chippes! Kapacitás: 6oldal. TWIN PACK :2DB PGI-5EGY CSOMAGBAN A cikk az alábbi nyomtatókkal kompatibilis.


Canon pixma ip4850 ár

Ha a nyomtatót javítani kell vinni, a következő eljárással készítse elő a nyomtatót a szállításra. Tamaño máximo de papel ISO serie-A: A4.


Kvalitātes printeri, tintes kārtridži, Ķīna tintes kārtridži canon Piegādātāju.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.