2018. június 28., csütörtök

Lágyeleség

Lágyeleség

A lágyeleségre elsősorban a szaporodási időben, illetve a fiókanevelés ideje alatt van szükségük a madaraknak. Bár ennek hiányában is képesek lesznek a. Lágyeleségek, több mint féle. Hobby-Zoo Állateledel Kereskedés Rábapatona.


Házhoz szállítás akár óra alatt! Készletről azonnal! Tulajdonképpen a lágyeleség hiányában szaporodni képesek a madaraink és nagy.


A költés előtt hetente legalább 3x szoktatásként adjunk lágyeleséget. Kiegészítő lágyeleségek kistestű papagájok és pintyek számára, kanáriknak. Kanári lágyeleség, elsősorban sárga színű kanárik számára ajánlott. Mi az a lágyeleség ? Minden hol olvasom hogy lágy eleség de hogy mi az azt nem irják sehol.


Na most valaki le irná? Nálam a madarak "mondják" meg az állagát, majd ők eldöntik, hogy szárazabb vagy összeállt lágyeleséget esznek meg. Nedves, gyümölcsös, kellemes illatú lágyeleség egzótáknak, kisebb és közepes testű papagájoknak egyaránt.


Gyári lágy eleség néhány kiegészítővel pépesítve. Tojásos lágyeleség. A tojásos lágyeleséget tenyésztési időn kívül hetente, kéthetente adjunk!


Ha tenyésztünk, a tojásrakási, kotlási és fiókanevelési időszakban. Magvak, szárított gyümölcsök, és minden, ami egy madár számára ínycsiklandó eleség lehet. Madáreledeleinkkel megadhatja kalitkás kedvencének a. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés. Magas ásványianyag és rosttartalmú lágyeleség pintyeknek, kanáriknak, énekesmadarak és papagájok számára.


Ajánlott a költési időszakban felnőtt madarak. Nutribird Tropical Pellet G14. Gyümölcsös és tojásos csemege rúdak Forgalmazó: Petibird.


Kedvenc madarunkat költésre ösztönözhetjük ha a főeledel mellé rendszeresen lágy eleséget is kínálunk. Az elkészített lágyeleség gyorsan romlik, ezért mindig frissen elkészítve adjuk madarainknak és a fel nem evett maradékot egy óra elteltével távolítsuk el.


Ez a fajta különleges takarmány magas ásványianyag-és rosttartalommal rendelkezik, lágyeleség formájában. Ideális papagájok, énekesmadarak számára. A lágyeleségeknek elsősorban tenyészidőszakban a fiókanevelésnél valamint a tollváltás időszakában van jelentőségük. A MultiFit lágyeleség extra mézzel tudományos alapon kifejlesztett eleség, amely kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készül.


Webshopunkban. Feltöltésre került a Witte Molen és CéDé lágyeleség készletünk! Hosszú szünet után megérkezett a kamionunk, melyen helyett kapott néhány új. Kifejezetten a kanárik igényeinek megfelelően kifejlesztett tojásos lágyeleség pirosító színkomplex összetevővel.


A hozzáadott extra esszenciális aminosavak. Kisméretű műanyag etetőtál kanári számára Alkalmas minden típusú kalitkához. Panzi lágyeleség fiatal madaraknak 2ml-es.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.