2018. június 13., szerda

Lábtámasz

Lábtámasz

A lábtámaszok segítenek hogy munka közben helyes testtartásban tudj ülni. Lábtámasz, Irodai szék, Office Plaza Webáruház. Fedezd fel széles állítható lábtámasz kínálatunkat! Rendelj online az eMAG.


Csökkenő sorrendbe. Megjelenítés: 3 72. Kensington Solemate Plus fekete ergonomikus. Kapcsolódó keresések: billentyűzet.


SzűrőAktív szűrő: 0. Innovatív dizájnú, állítható magasságú lábtámaszok a helyes tartásért, irodába, vagy otthonra, raktárról, hatalmas választékban. Létezik ülőmunka egészséges testtartással is?


Lábtámasz

Nézzen szét és válasszon a féle deréktámasz és lábtámasz közül már 4. Ma nézzük meg, a lábtámasz miért előnyös az ülőmunka során. Itt mindent megtalál, akár otthon, akár irodában van szükség irodaszer termékekre. Ergonomikus lábtámasz degít megelőzni a hátfájást magasságban állítható masszív kialakítású lábtartó felület Leírás - Megkapta a FIRA. KENSINGTON SoleSaver Footrest lábtámasz.


A(z) lábtámasz szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Háztartási cikkek vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a BevaChipen! Még nem érkezett értékelés. Tegye hozzá a kedvencekhez!


Csúszásmentes felület. Dőlésszög: 0-30°. Méret: 4x 2mm. Minimum rendelési mennyiség: db.


EDV- lábtámasz fokozatmentes magasság állítással,, EDV- lábtámasz fokozatmentes magasság állítással,, Elektromos melegítő szönyeg, kötött. Nehéz kitalálni, de az Xtra puff valójában vendégágy – álruhában. Modern puffként szolgál a hétköznapokban, de könnyen átalakítható ággyá, ha szükséges.


Lábtámasz

Részletes leírás. Vásárolni kívánt mennyiség: DB. Különösen akkor lehet fontos elem a lábtámasz, ha a munkaasztal magasságszabályozása nem lehetséges. A legtöbb irodában fix magasságú asztalok vannak.


A lap eredeti címe. A Fellowes lábtámaszai növelik a komfortérzetét a pihnetető, ringató mozgást lehetővé tevő és akár hűtő-fűtő ventilátorral ellátott ergonómikus. Ismerd meg a lábtámasz angol jelentéseit. Zopa lábtámasz a 2-es babakocsihoz - Ez a praktikus Fusion babakocsi kellemes meleget és védelmet nyújt a kicsiknek rossz időjárás esetén az úton.


Kellékanyag kereső. Termék név: A-Z, Termék név: Z-A. Nemzetközi irodaszer forgalmazó. Technológiai kiegészítők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.