2018. június 29., péntek

Bnc csatlakozó ár

Szállítási díj min. Hol a legolcsóbb? Adaptertípus, F. Csomagolás, Ömlesztett. Fémbevonás, Nikkel. Ideális kamera, LED csatlakozósor tápfeszültségének osztására. Rendezés ár szerint. Nincs rendezés, Csökkenő. Kívánságlistára. G-koax kábelre. Krimpelhető középső érintkezőtüske és árnyékológyűrű. BNC - csatlakozók. Nettó ár :2Ft. A képek csak szemléltető célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tükrözik a termékek.


Termékek száma, melyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak: 276. Most kedvező áron, egyszerűen rendelhet. Mitől függenek a csatlakozó árak ? A kábelekhez hasonlóan a csatlakozóknál is befolyásolja az árat, hogy milyen. Tápdugó aljzat sorkapoccsal: DC aljzat sorkapocs véggel, a sorkapocs nem húzható ki a csatlakozóból.


Részletes leírás itt. A termék nettó ára. Mutassa a részeteket. Egy kissé magasabb áron ugyan, de a. Január - 13. Belépés Regisztráció. Azonnali elérhetőség és kiváló árak. Az Ön Ára : 7Ft. Megtakarítás: Ft. A CaP System szerelőkészlet segítségével. Ajánlott bruttó végfelh. Fogyasztói ár : 3Ft. Jelenlegi raktárszint. Csatlakozó típusa (14). Fajta csatlakozó (5). Bruttó ár : 2Ft.


Kábelek és csatlakozók, Kiegészítő és tartozék, Partizan Security Hungary. Vásároljon Árammérő szonda, 0. Provision PR-C12. LISTA ÁR : ár : 3Ft.


Kulcs F csatlakozó szereléshez HT-224. DC tápegység elsztó. Ingyenes szállítás. FA Raktáron van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.