2018. június 14., csütörtök

Bmw erősítő

BMW XEerősítő eladó. Személyesen megtekintheti telephelyünkön vagy érdeklődhet telefonon. RMS ohm 4x 1watt RMS 2ohms áthidalt 2x 360Watt RMS 4ohms. Gyári jó állapotú alkatrész!


Telepünkön alkatrészek széles választéka, postai úton is. Bmw Hifi a világot így sem fogja megváltani. Alkatrész megnevezése: rádióerősítő. Garancia: nap.


Az Ön értékelése: Köszönjük az értékelést ! Lézerrel vágott acéllemezek, amelyek célja az autó elülső és hátsó részének hegesztése a karosszériához és a. A tápfeszültségtől függ. Bmw gyári erősítő és mélyláda.


Bmw erősítő

Autóhifi, autónavigáció. Borsod- Abaúj-Zemplén, Uraj. Ingyenes házhozszállítás. Ft Nettó ár: 732Ft. PADLÓLEMEZ ERŐSÍTÉS EkisPROJEKT No. Eladó a címben említett hibátlan erősítőm. Esetleg Individula hangszórók is vannak hozzá. Nincs raktáron. Várható raktárra való érkezés: munkanap. A termék eredeti BMW. A képen bal oldalt a régi kis analóg erősítő látható, jobbra tőle a digitális Harman. Debrecen július 20. Ft-os áron elérhető.


Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár. Erősítő csatornás PHANTOM TSA 2. Teljesítmény Rms: 2xWatt 4Ohm 1x 1Watt Ohm. Szűrés törlése. Lefagy a modul?


Nem lehet bekapcsolni? Csak a logo jelenik meg? Szürke képernyő? Ezt kitudod vmi meressel vagy diagnosztikaval deriteni?


Bmw erősítő

Apr Gladen Zero nagy teljesítényű High End négycsatornás autóhifi erősítő, Válogasson a legkedveltebb autórádió, autóhifi hangszóró és erősítő. Ha csak több mélyet szeretnél, akkor vegyél egy subot és egy erősítőt, kösd be és kész. A legtöbb e46-ban hátul az akksi, elég egy rövid kábel, a remote-ot meg. Mono digitális teljesítmény erősítő.


Bmw erősítő

Csatornás referencia teljesítmény erősítő. V-Power erősítő. Látogatók: 293. Külső erősítő. Megfigyelők: 0.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.