2018. május 29., kedd

Szivargyújtós töltő laptophoz

Az autó szivargyújtójába dugható adapter vagy töltő mellyel használhatjuk a laptopunkat vagy a notebookunkat utazás alatt, előtt és után az autónkban. Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és.


Fedezd fel széles szivargyújtós laptop töltő kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Nem csak otthon akarod használni laptopod. Leírás: Laptop autós adapter, teljesítmény 65W, Asus és Toshiba notebookokhoz.


Univerzális autós Laptop, Notebook töltő MT80W. Kapcsolható kimeneti feszültség: 15. Termék helye: Fejér megye. Dell autós töltő, Laptop autós töltő, Ha laptop, fényképezőgép, telefon akkumulátort vagy töltőt keres Nekünk van vagy beszerezzük Önnek!


Magas mértékű megbízhatóság, minőségi kidolgozás, kitűnő értékelés. Olcsó akkumulátor és akkutöltő webáruház, notebook akkumulátor, laptop akku, videokamera akku. W utángyártott autós töltő, Az alábbi listában felsorolt típusú notebook -hoz használható szivargyújtó töltő.


Kompatibilis: Asus, Fujitsu- Siemens. V-os szivargyújtó aljzatról üzemeltethető. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - autós laptop töltő. Teljesítmény: 7. Proda PR-SETautós töltő.


V kimeneti fesz. Mindenhová magaddal viszed a laptopo de nincs mindenhol. A töltő csatlakozó meghibásodása esetén szervizben javítható. A laptop töltésének alternatív módjai: autós töltő, külső akku: powerbank, napelem.


Szivargyújtóról és 220V hálózatról is üzemeltethető. Kimeneti feszültség állítható. Elromlott a töltője vagy szeretne egy másikat, hogy készülékét máshol is könnyen tölteni tudja? MDIGITAL WEBSHOP - AUTÓS TÖLTŐ AZ ÖSSZES LAPTOPHOZ, NOTEBOOKHOZ, TABLETHEZ, TOUCH.


Válassza ki azt a legszimpatikus. Hallotatok már erről a kis készülékről. Autós töltő kínálatunkat látja. Lenovo szivargyújtós töltő és hálózati töltő egyben laptophoz a Laptopok kategóriában - most 5. Ft-os áron elérhető.


A (65W) utángyártott új autós laptop töltő. Asus 12V 3A (36W) utángyártott új autós laptop töltő. Andere merken univerzális laptop töltő adapter, szivargyújtós csatlakozóval.


Tovább olvasom. Raktáron: Nincsen raktáron. Dell, Laptop autós töltő, Töltő, AkkuBánya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.