2018. május 3., csütörtök

Fsp raider 550w tápegység

Plus Silver hatásfok - centis halk ventilátor. Lehet, hogy fölösleges ez a bejegyzés, ha igen akkor bocs érte, de őszintén szólva, csalódott vagyok. Gyári azonosító: RAIDER S 550. A japánban gyártott e-capok segítségével rendkívüli stabilitást és megbízhatóságot nyújt.


A RAIDER II sorozat PLUS Silver tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy megfeleljen a gamerek igényeinek. Alaplapi tűs. FSP Raider II 550W tápegység.


W, Silver, 88% hatásfok, 6db SATA - Tápegységek. Doboza és kézikönyve is megvan. Ft - év garancia. Biztonságos vásárlás.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia. Adatlap nyomtatása. Mit gondoltok, elbírná vajon ez a táp az alábbiakat ? ASUS M5AEVO R2.


Az fsp raider 550w 80plus bronze táp mennyire jó? FSP Tápegység Raider S - 550W. A Corsair viszont nem is a CWT miatt lett igazán híres a tápegység piacon, hanem a. Garancia: év.


A termék pillanatnyilag nem elérhető! Ft-os áron elérhető. Zajszint maximum: dBA. Ventilátor méret: cm. PFC típus: Aktív. Típus: ATX 12V V2. Sok gyártó egyenesen az FSP -től veszi a tápegységének belsejét és csak felcímkézi. A szimplán csak Raider II névre keresztelt családra az ésszerűség. Ha valamely alsó-tápos házba mégsem elegendő az arra ajánlott tápegység kábeleinek hossza, azért. Approx APP500PS 500W PC tápegység (app500PS).


Ugyan az összfogyasztás elérte Rise of The Tomb Raider alatt a. Az FSP tápegység kínálatának az egyik legkeresettebb sorozata évekig a. FSP belsővel üzemel, az említett Corsair pedig jobb minőségű. Ezért is irtam neki hogy az 5wattos FPS Raider már elég jó ajánlatt 20E forint. Az FSP Aurum tápegységek Plus Gold minősítéssel rendelkeznek. Megrendelés esetén várhatóan nap.


Pedig egy rossz tápegység rengeteg gondot okozhat: instabilitás, adatvesztés vagy akár. Bár ilyen gépbe Én nem sajnálnám a 30k-s tápegységet.


Ha minden igaz 29-én hétfőn már meglesz az új Intel. DC-DC technológia a stabil működés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.