2018. május 2., szerda

Autórádió távirányítóval

Autórádió távirányítóval

Fedezd fel széles autórádió távirányító kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. TFT érintőképernyő 2. FM rádió funkció és beépített Aux.


Ezzel az autós multimédia fejegységgel könnyedén lejátszhatod a pendrive-ra, SD kártyára felmásolt zenéidet, vagy akár az AUX bemeneten keresztül. Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erősítő autórádió DVD multimédia autóhangszóró, mélynyomó. Természetesen tölti a telefonod vezetés közben is.


Az pár RCA kimenetnek köszönhetően egy erősítős-mélyládás rendszer is ráköthető. Infra távirányítóval ! Design, LCD színe változhat. HU-tól széles választékban, akár azonnal.


USB csatlakozó. Tartozékok: kábelköteg. Segítségével hallgathatunk zenét akár telefonunkról is. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így.


Multifunkciós távirányítójával könnyedén, kényelmesen vezérelhetsz mindent. Ft-os áron elérhető. Aktív hangfalszett 5. Nagyméretű LED kijelző. Ajándék távirányítóval.


Beszerelő keret. Nincs többé unalmas utazás. Trányítópult és távirányító. Távirányító és elemek. Focal BMW SUB HARDNESS DUAL 500. Bluetooth vezérlés. Kormány távirányító adapterek - Adapterek - Car Audio - Széles termékkínálat a Transfer Multisort. Válogasson fantasztikus árú Rádió ajánlatainkból! Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online. DIN méretű BT-s rádió, soros.


Ez a különleges autórádió különböző memóriakártyák olvasására is képes. Pioneer autóhifi távirányító. A praktikus távirányítóval az autó hátsó üléséről is kényelmesen kezelhető.


Autórádió távirányítóval

A termék jelenleg nincs raktáron! Elérhetőség: Elfogyott. Olcsó eladó új és használt távirányítós autórádió. Akciós autórádió akár házhozszállítással is!


A fent látható kép illusztráció. A csatornák keresése, léptetése és minden irányítás egy RF távirányítón keresztül történik. Az autórádió kijelzőjén megjelennek a digitális rádió információi. Overmax OV-CR-4távirányítós előlapos autórádió.


Garancia: hónap. Kormánytávirányító adapterek autórádió cseréjekor az új boltban vásárolt autórádió. PIONEER multimédiás autórádió összekapcsolásához. Külső raktáron.


Autórádió távirányítóval

A kezelése egyszerű, bár zavar hogy egy két beállítás csak távirányítóval végezhető el. RÁDIÓ KEZELÉSE. Maximum állomást lehet beállítani a készüléken. Nyomja meg röviden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.