2018. február 28., szerda

Otg kábel

OTG átalakító kábelek segítségével külső adathordozókat (pendrive, külső hdd) csatlakoztathatunk okostelefonhoz vagy tablethez. Ma már ez is lehetséges, ha beszerzel egy OTG kábelt ! Most kedvezményes áron vásárolható OTG kábel az AQUA webáruház kínálatában. Klikk, és járj jól!


USB- OTG kábel USB-A foglalat - microUSB-B dugó. Az USB OTG-t számos mai mobil eszköz támogatja, melyek Master módba kapcsolása egy ilyen kábel használatával lehetséges. Logilink USB micro USB OTG kábel. Garancia: hónap.


Otg kábel

Gyártó: LOGILINK. Hosszabb ideje késik. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek. A táp nem a telefont tölti!


Csatlakozók: 2x microUSB (1x mama és 1x papa ) - USB OTG kábel. Gondoltad volna, hogy akár egy telefon is kezelni tudja a külső billentyűzetet, egeret.


Micro USB átalakító Hova fejlődik a technológia? Válogass a Jófogás. A micro USB OTG kábel segítségével könnyen hozzácsatolhat telefonjához USB merevlemezt, egeret, billentyűzetet vagy memóriakártya olvasót.


Ezzel a speciális mikro USB OTG adapterrel pl. USB stickek csatlakoztathatók az okostelefonhoz vagy tablethez. Erre tudsz egeret, billentyűzetet, Pendrive-ot csatlakoztatni.


Otg kábel

Tehát a telefon aksija látja el energiával a. Ft - év garancia. Telefon és navigáció kábelek. Egerek, billentyűzetek, pendrive-ok és más USB-eszközök csatlakoztatása táblaszámítógéphez USB OTG - kábel használatával. Támogatja az USB On The Go (USB OTG) szabványt például egér.


OTG KÁBEL MICRO USB DUGÓ USB ALJZAT. Az OTG kábel Host módba kapcsolja a tabletet, így a tablet már tudja, hogy perifériát csatlakoztatnak hozzá és ennek megfelelően fogja kezelni. Az SA 0egy micro USB OTG kábel, amely USB A aljzattal és microUSB-B dugóval rendelkezik. A kétirányú adatkábel hossza: cm.


Otg kábel

Terhelhetősége: USB. Type-C USB OTG kábel Adapter fehér type-c_usb_OTG_white. Külső adathordozók és USB eszközök csatlakoztatására. Szállítási idő: Raktárról.


Cikkszám: otg - kábel. Elérhetőség: Raktáron. Kívánságlistára teszem. Az Esperanza EB1OTG kábel praktikus kiegészítője lehet mindennapjainak.


Vegyen OTG kábel, melynek segítségével könnyedén összekapcsolódhat okos eszköze egy USB-s eszközzel. Rendelje meg tőlünk, és munkanapon belül a. A termék raktáron van! További adatok. Nem kérek akciós kiegészítő terméket.


Kingston 32GB microSD.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.