2018. február 9., péntek

Logitech c920 ár

Logitech Webkamera boltok, képek. Szállítási idő: nap. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Eladó 2-alkalommal használt webcam. Dobozzal papírokkal ! Fólia még rajta van! Alkatrész, kiegészítő. Budapest, XIII. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ft - év garancia fogyasztóknak(magánszemélyek).


A legjobb árak Magyarországon. Kiegészítők, kábelek, tartozékok. Kínál Ealdó db. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! Ft, Webshop ár : Nettó: 34. Which is the Best? Multimédia Webkamera - árak egy helyen többszáz bolttól. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Garancia: év jótállás. Kedvezményes ár : Készpénzes, valamint átutalásos fizetés esetén érvényes. Utolsó ismert ár.


A feltüntetett árak, képek leírások tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságért nem vállalunk felelősséget. Megvan az ára, viszont nem kell. A webkamera Full HD video-val rendelkezik, ami simább és gyorsabb, és kompatibilis a több számítógéppel.


Automatikusan korrigálja a gyenge megvilágítást. C922-es kinézetét teljességében a C9-as ihlette. Szieszta siker logitech c9pro ár. LOGITECH HD Pro Webcam C920. Mikor és hogy. Vásárlás: Sony NEX-FS700RH kamera - Árak, akciós NEX FS 7RH.


Video:FULL H Mic, USB 2. Rendelhető, szállítási idő 3-munkanap. Cikkszám), Bruttó ár. Kod Kod Megnevezés, Állapot, Partner nettó ár D Fogyasztói nettó ár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.