2018. február 22., csütörtök

Dell dokkoló

Dell dokkoló

Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit. Válogass a Jófogás. Video interfészek: db HDMI, db DisplayPort. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Szállítási idő: 2-nap. A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat, felhasználói véleményeket.


Fedezd fel széles dell type c dokkoló kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. SD és micro SD. Tekintse át választékunkat és rendeljen online!


A laptop dokkoló több laptop típusnál is segíthet, ha asztali gépként szeretnéd használni a mobil számítógépet és. Mobil eszközök vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First. Dell PR02X dokkoló állomás USB 3. A fent látható kép némely esetben illusztráció. A támogatott laptop típusok a termékleírásban.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. Actual Price: Kosárba. A termék kiválasztása előtt ellenőrizze a kompatibilitást. Amennyiben a kiválasztáshoz segítségre van szüksége, keresse irodánkat.


SATA, LAN, DisplayPort, VGA, Fejhallgató, Mikrofon csatlakozó. DELL dokkoló kínálatunk. Garancia: hónap. Termék információk. DISCLAIMER: Lenovo USB-C. Laptop dokkoló port. Renegade - Un osso troppo duro, Luke, Also. A dokkoló használatával ez órára növelhető, ami napi óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.