2018. január 23., kedd

Epson fotószkenner

Epson fotószkenner

V800: Egy fejlett szkenner a profi fotósok és a fotózás szerelmesei számára, akik a régi fényképeket és filmeket archív minőségben szeretnék digitalizálni és. A kinyomtatott fotók digitalizálása nem kell, hogy bonyolult és időigényes legyen: ez az automatikus adagolóval rendelkező, Wi-Fi-vel ellátott szkenner akár 30.


Epson fotószkenner

Válogass többszáz eladó scanner közül! Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás. Letölthető műszaki adatlap. Professzionális minőségű szkennelés.


Epson fotószkenner

Diák, film, közepes. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. A Digital ICE technológiával a sérült film digitálisan javítható. Ft-ért a NyomtassOlcsón. Otthoni fotószkenner. FEHÉR LED TECHNOLÓGIÁS FOTÓSZKENNER - FELBONTÁS: 6. A könnyen használható, USB tápellátással rendelkező szkenner új, elegáns és helytakarékos kialakítást. Beolvasási mélység (színes), 48. Szkenner típus, Síkágyas.


Könnyedén olvashat be különböző negatív és pozitív. Nincs raktáron, előrendelhető. Bruttó, ÁFÁ-val együtt. Ugrás az oldal tetejére. Ft-os áron elérhető a CopyGO kínálatában! Hálózatos asztali szkenner professzionális szoftvercsomaggal. Találatok szűrése. Fotó szkenner (termék). Eladó a címben említett, keveset használt profi fotószkenner. Olcsó eladó új és használt epson szkenner. Akciós szkenner akár házhozszállítással is!


Photo és epson szkenner.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.