2018. január 8., hétfő

Canon mp160 tintapatron

Miért válassza a ezeket a tintapatronokat ? Miért éppen ezeket az utángyártott tintapatronokat érdemes használni? Canon Pixma MP1patron, valamint számtalan további patron és toner. Canon PIXMA MP1nyomtatóhoz keres eredeti vagy utángyártott tintapatront vagy tonert?


Eredeti Canon tintapatron. Nyomtatási szín. Canon nyomtatóhoz CL-kompatibilis tintapatron (színes) cl41. Katalógusunk segít az Önnek megfelelő kellék kiválasztásában Epson, Canon, HP, Xerox.


CANONonlinetoner. Pedig olyan extra minőségről van. A patron cseréje a nyomtatóban kevés erőfeszítést igényel.


Győződjön meg róla, hogy a. Vettem utántöltöttet de E5-ös hibakód villog és szkennelni sem enged. Visszaraktam az eredetit, már azt sem ismeri fel. Fórum, tech, közösség, cikk, blog. Ezután kicseréltem a patronokat a fekete az PG-a szines C1(meindkettő új).


Haveroknak van hasonló nyomtatójuk, s biza két újratöltés. Canon CL-utángyártott tintapatron SZÍNES termékünk most 7. Canon PG-540XL utángyártott tintapatron FEKETE. Canon eredeti tintapatronok, Canon utángyártott tintapatronok budapesti átvétellel, vagy országos kiszállítással. Raktárról, valós készlet.


Utángyártott tintapatron, kiváló minőség, alacsony ár a költséghatékony nyomtatásért. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Tinta Canon CL-513. Canon pixma mp1tintaelnyelő majdnem tele van üzenetet kapok, tesztoldalt nyomtat, világít sárgán a kis figyelmeztető jel rajta.


Akár 1oldal is kinyomtatható. A kérdés, hogy melyik patron. A PIXMA G sorozat újratölthető tintapatronos nyomtatói kiváló minőségű teljesítményt, alacsony nyomtatási költségeket és maximális kényelmet garantálnak. Patron, Toner.


Tegye hozzá a kedvencekhez! A most tesztelt modellnél egyel kisebb PIXMA MP1annyival tud kevesebbet. Az MP180-hoz gyárilag két tintapatront kapunk: PG-40-es és.


Használjon eredeti Canon tintapatront ! Utántöltő tinta fekete: 3ml HP, Lexmark, Canon patronokhoz. EU15 A tinta maradék szintjét nem lehet megfelelően felismerni. Cserélje ki a tintatartályt. Canon MP1-hoz megfelelőek-e, fekete és színes nyomtatáshoz is?


EU05 A nyomtatófej. Lapkapacitás: 312. Gyártó: Utángyártott. Kapacitás (színes patron ), ml. Kompatibilis nyomtatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.