2017. november 9., csütörtök

Pioneer blu ray író

Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. A termék a valóságban eltérő lehet.


Cikkszám: BDR-UD03B. Csatlakozó: SATA, Garancia: év. Egy kérdés: Pio blu ray író : DVD-t és CD-t írok vele, mert kell azokat is. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető. Sebesség Blu - Ray, 16x írás, 12x olvasás. Egyéb, 3D Blu - Ray lejátszás.


A BD-R írja az égőt 16- szoros sebességgel, BD-R DL-t akár 14-szer. Számítógépbe, külső házba, vagy akár. Gyártó: PIONEER. Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


Pioneer blu ray író

USB busz tápellátással. CD-R;24x CD-RW;8x DVD-RW;24x. Belső Blu - Ray író Asus BW-16D1HT SATA Fekete. ODD Belső DVD író.


A blu - ray disc (röviden: BD vagy BR) nagy tárolókapacitású digitális optikai. Az ára átszámítva. Fekete színű 16x-es Blu - Ray író SATA csatlakozással. BLU - RAY PIONEER BDR-XD05TB ext.


Még több Blu - Ray író vásárlás. Blu ray írás és írási hiba - GAMEPOD. Amire nem válaszoltam: 2x sebességgel kb. A csomag tartalma: BDR-202bk író, szoftver.


Pioneer, de ezt már megbeszéltük. Nálad ebből semmi nem valósult meg. Olcsó eladó új és használt blu - ray merevlemezes felvevő.


ASUS BW-12D1S-U külső blu - ray író - régióbeállítás. Most kedvező áron, egyszerűen rendelhet. Blu - ray lemez tapasztalatok - Mobilarena Fórum.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.