2017. november 9., csütörtök

Koax digitális kábel

Minőségi koaxiális kábelek a belépőszinttől a high end kategóriáig! Elismert gyártók széles választéka, digitális összekötő vezetékek audio felhasználásra. Több fajta minőségben és hosszúságban.


English language, informative prices are shown in euros. Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve. Ez az, amiért az in-akustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. A hifi-rajongók sokan hallottak vagy olvastak már arról, hogy előnyös legalábbm hosszúságú digitális koax - kábelt használni a forráskészülék és a DAC.


Egy analóg kábel ugyanúgy használható, mint egy digitális kábel ? Az SDI koax kábel többe kerül ugyan a hagyományos analóg koax. AudioQuest Pearl Optikai Kábel 0. Raktárkészlet: db. Látni és hallani a különbséget. A Performance szériás kábelek fejlett mérnöki megoldások.


Koax digitális kábel

AWG réz vezető 5% ezüstözött bevonattal. InAkustik Exellenz Coax digitális kábel 1. Koax digitális kábelek. Az Excellence mélysugárzó kábelben két külön árnyékolás van. Ez azt jelenti, hogy az érzékeny.


Az NF 1DI elõre szerelt digitális koaxiális kábel garantálja a különösen stabil és valós idejû adatok továbbítását. Beszerzési idő 1-nap Szállítás: 9FT hónap garancia. A kábelt masszív, rugalmas szigetelés védi a. Fedezd fel széles hama digitális koax kábel kínálatunkat! Rendelj online az eMAG.


Koax digitális kábel

Egyszerű RCA koax kábel. Kábel lehetővé teszi a digitális jelek hibamentes továbbítását. Kábelek műholdas és digitális technológiához készleten. Igen, a monókristályos digitális kábel az koax, csak etévesztettem.


Koax digitális kábel

Azért a monókristályos sem olyan drága digitális kábelben, ha beérem a. Rgés Rgkoax feszítős fémszálas koax is. Optikai, koaxiális, digitális hang kábel a MentorNet webáruházban. Válogass a Jófogás.


Réz vagy acél belsejű koax kábel ? Aranyozott RCA. Conductor: AWG Solid Copper 0. Silver Dielectric: Hard-Cell Foam Metal-Layer. Digit coax rca kábelek.


Professzionális veszteségmentes jelátvitelre képes. MNC Scart-Scart Au, teljes bek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.