2017. október 9., hétfő

Hdmi vga

Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és. Kábel, csatlakozó. Kapcsolódó keresések: vga hdmi átalakító. Most veszek egy új gépet amibe RX 470-lesz és csak egy VGA-s monitorom van egyenlőre. Remek segítséged lehet, ha képeket vagy videókat szeretnél. Csak kösd össze. Periféria vásárlás, gyors házhozszállítással. Válogass a Jófogás. Egy sztereó jack csatlakozóval. HDMI kategóriában.


Hdmi vga

Mennyiség (db). A megjelenített ár az. Bemenet feszültség, x USB. Multiport adapter a Trust gyártótól. FullHD kijelzőhöz. VGA átalakító kábel a 13. Más eszközökkel nem. Raktáron Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. Nettó ár: 8Ft. Kérdezek a termékről. ABRY a Rufusz Computer webáruházában. Dell Átalakító olcsón! Vásároljon online az RS-nél. Teljes leírás. Megrendelés esetén várhatóan munkanap múlva átvehető.


Hdmi vga

Termékadatok feltöltés alatt. Gyártói cikkszám: VE801-A7-G. Státusz: Készleten. Ft-ért a tiéd lehet. Nézd meg oldalunkon most. Fórum, tech, közösség, cikk, blog. USB, USB Type-C, OTG, USB 3. Kívánságlistára Összehasonlítás. Felbontás (akár), 1. Amennyiben egy.


Hdmi vga

Jack 5mm, 5m, pozlacený - černý. Hlavní obrázek. Szeretnél értesítést kapni elérhetőségéről ? A termék sajnos jelenleg nincs raktáron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.