2017. október 31., kedd

Canyon webkamera

Olcsó webcam több webáruház kínálatából. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Gyári azonosító: canyon CNE-CWC1. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Képszenzor típusa: CMOS. Csatlakozó típusa: USB 2. Pixelszám: Mp. Maximális felbontás: MP. Mozgókép rögzítés.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Video:20Mp, Mic, USB. Garancia: hónap. Rendelhető 3-munkanap. A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Cikkszám: CNE-CWC3. Gyártói cikkszám: CNE-CWC5. Webkamera kategóriában. Feladás dátuma: október 28. Műszaki adatok. Adatlap nyomtatása. Akciós webkamerák akár. Kedves Vásárlóink! Canyon, cne cwcés logitech webkamerák.


Canyon webkamera

Ez az oldal nem WEBÁRUHÁZ ! Itt vásárlásra, szerződéskötésre nincs lehetőség! Autófókusz, Fotó:2Mp. CANYON CNE-CWCWEBKAMERA 1. Szeretném a segítségeteket kérni van egy canyon macskafogós webcamerám és.


Canyon webkamera

Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás. MP állókép felb. Kézi fókusz, Beépített. Csepelen, MajorSoft webáruházban.


Canyon webkamera

Válassza ki az eszközt, és töltse le az illesztőprogramot. Ingyenes házhozszállítás az ország egész területén. Tiszta videókat rögzíthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.