2017. október 16., hétfő

Canon 513 tintapatron

CANON CL5TINTAPATRON COLOR UTÁNGYÁRTOTT. Saját készlet: db raktáron. Kiváló ár-érték arány év. Személyes átvétel üzleteinkben. Házhozszállítás. Színes patron (cián-magenta-sárga) Űrtartalom: 13ml. Súly: 1gramm. CL- 5(CL513) SZÍNES EREDETI CANON TINTAPATRON. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg? Canon eredeti tintapatron. Ft-os áron elérhető. HP színes utángyártott tintapatron. Minőségi utángyártott és eredeti tintapatron és toner.


Vásárolj Te is minőségi nyomtatási kellékeket, jó áron! Nyomtatási szín: Black (fekete). Kapacitás: 380. Funkció: tintapatron. Gyártó: Utángyártott. Lapkapacitás: 349. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Frissülő akciók nyomtató webáruházunkban, akciós. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Használjon eredeti. Tintapatronok, tonerek a legjobb áron! A szállítás a. Kezdjen spórolni most. SZÁLLÍTÁSI IDŐ 1-7nap. Még nem érkezett értékelés. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! A4-s oldal 5% fedettségnél Garancia: hónap Készülékek, melyekben. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. Eredeti színes tintapatron a tökéletes nyomatminőség érdekében.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! A termék minősége első osztályú, lapköltsége kedvező,készletről.


Az LB Print tintapatron -töltőállomásokon megtöltjük az Ön saját patronjait. Nemzetközileg elismert minőségű, rendkívül nyomtatófej-kímélő tinta, a legfejlettebb gyártási technológiáknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.