2017. október 18., szerda

Asus laptop töltő

Vásároljon laptop töltőt, adaptert vagy tápkábelt kedvező áron az eMAG. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Notebook-alkatrész. Válaszd ki a laptopod gyártmányát!


Laptop, notebook töltő adapter kábel. Kiemelt gyártók. Vegye át személyesen ma, vagy kiszállítjuk munkanap alatt.


Magyarország legnagyobb gyári kialakítású laptop töltő, laptop adapter, tápegység. Vegyünk példaként egy asus laptopot, melynek gyártója 19V -42A.


Rendeljen notebook adaptert vagy töltőt, univerzális notebook tápegyéget garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes. Hálózati töltő DELL laptophoz. Hajdú-Bihar, Debrecen. Szállítással is kérheted.


A következőket ellenőrizze, hogy meggyőződjön a töltő laptoppal való kompatibilitásáról: - A megadott feszültség (V) értékeknek egyezniük kell - Az. A 65W (NBA-65W-AS57). Budapest XVIII. Tápcsatlakozó Áruház.


Egyedi ajánlat csak nálunk. Mi utángyártott laptop töltőt ajánlunk figyelmedbe,mely minősége kiváló de az ára is. Tisztelt Vásárlók! Boltunkban a személyes érdeklődés és ügyintézés felújítási munkálatok miatt jelenleg nem lehetséges, kizárólag megrendelt termék átvételére.


Asus laptop töltő

Minőségi laptop töltők mindenféle márkához és típushoz! ASUS laptop töltő kategória. NBA90W- ASBemenet : 100V - 240V, 1. Vissza a tetejére. V Áramerősség: 2. A Teljesítmény: 24W.


Asus laptop töltő

További részletek ». Rövidzárlat-védelem, alacsony energiafogyasztás, energiatakarékosság. Adapterek és töltők a MALL.


A laptoptöltő és az akkumulátor a mobil számítógép fontos alkatrészei, amelyek. Hardver eszközök: magyar billentyűzet. Ft-tól ingyenes. Jelenleg nem rendelhető.


A régi laptop : celeron 1. Otthon nagyobb. A - 45W (notebook töltő). Asus Vivobook ADP 45BW 19V 2. Hozd el hozzánk, ha nem működik a töltője! Több mint éve vettem a laptopot és most elromlott a töltője.


Másik ugyanilyen töltővel működött hibátlanul. KÍNÁLATUNKBAN TALÁLHATÓK TÖTÖK TÖBB TÍPUSÚ LAPTOPHOZ.


A töltő az Ön laptopja akkumulátorának feltöltéséhez elengedhetetlen tartozéka. Dell xps laptop töltő 60W nyolc szögletű centerpin.


Asus laptop töltő

A notebook töltők esetében az egyik leggyakoribb hiba, hogy a töltő kábele, csatlakozója a használat során megtörik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.