2017. szeptember 21., csütörtök

P10 pro

P10 pro

Fedezd fel széles huawei ppro kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről. Bigger screen with optimal resolution.


Modern design and a special color to make you stand. Operációs rendszer: Android Hátlapi kamera: MP Dual Előlapi kamera: MP Processzor magok száma: db Memória (GB): 3GB. Kijelző méret: 5. Announced Features 5. Keresett szöveg: ppro (Termék) ppro (2). SzűrőAktív szűrő: 0. TALÁLATOK SZŰKÍTÉSE.


A GPU Turbo egy olyan szoftveres eljárás, ami a telefonok grafikuai teljesítményét fokozza játék közben, ám mellette takarékosabbá teszi az adott GPU. Adatlapok, tesztek, hírek, felhasználói tapasztalatok.


P10 pro

Minden egy helyen. Check all specs, review, photos and more. HUAWEI PFelhasználói. A 9H keménységnek köszönhetően kiválóan védi a telefon kijelzőjét a karcolásoktól és a sérülésektől.


Súly, 1g, 1g. SAR Információ. Pro Edition névvel van illetve. A szenzorok változatlanok, azonban előtte a. Telefontok, kijelzővédő üveg, töltőkábel, autós tartó, és még sok más kiegészítő.


Ft-os áron elérhető. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. A Mate pedig még bőven elég frankó volt, a P-zel is szépen hasítottak, szóval igazából nem volt sürgős a dolog.


Remélhetőleg volt idő. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Ajánlott sorren Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Kapcsolódó termékek. Huawei PLite kiegészítők: Tokok, nyitható tokok és más kiegészítők. Bradley Smoker.


Gyártó, Be Quiet! Modell, Dark Power Pro BQT P10. Formátum, ATX. A Huawei Leicával közösen tervezett előlapi és hátlapi kameráival új szintre emelkedik az okostelefonos fotózás.


P10 pro

A tökéletes 3D megvilágítási effektussal. Szilikon, mintás, kihajtható, ütésálló telefontokok. Mobiltelefon kiegészítők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.