2017. szeptember 26., kedd

Mélyláda

Ha mélyládát szeretnél, akkor nálunk megtalálod. Magnat Monitor Supreme Sub. Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos.


Autós mélyláda autóba hangszóró, autós mélysugárzó, autóba mélynyomó autóhifis subwoofer. Zenei élményt.


AudioVision Online - hírek, tesztek, beszámolók, információk az audio, házimozi és multimédia világából. MAC Audio MPE112P mélyláda 30cm-es mélysugárzóval. Forgalmazza eMAG. Hertz K165- kit autó hangszóró.


Fedezd fel széles mélyládák kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Audison APBX GVW Golf mélyláda. Leírás Ha VW Golf tulajdonos vagy, akkor eljött a Te időd! Kedvencekhez adom. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Zárt mélyláda 38cm-es mélynyomóhoz, MDF Fekete, Liter. Gladen Audio RS zárt üres mélyláda 283mm kivágással. Webshop, Kis és Nagyker. Gyors házhozszállítás! Passzív mélyláda (SUB).


Mélyláda

Mind a(z) találat megjelenítése. Kapcsolódó keresések: aktív mélynyomó. A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat, felhasználói véleményeket.


A tökéletes hangzás feltétele a gondosan összeállított autóhifi. Mélyláda nyomóval. ISMERJE MEG A MÉLY BASSZUS VILÁGÁT. Az autóban is.


A Polk Audio mélysugárzói öblösebb és realisztikusabb basszust adnak hangrendszeréhez. Ajánlott hangszóró: Master Audio LSN15Anyaga: mm nyír rétegelt lemezLiteres, Hz-re hangolt.


JBL BASSPRO SLülésalatti mélyláda. Audio Flat Sub Ultralapos autós aktív mélyláda. Annyi dolog van útban, vagy van betervezve, de ha egyszer nincs hozzájuk kedvem?


Mélyláda

Gondoltam keresek valami olyat, amihez van. Aktív mélyláda (pusztítom). Impedancia, Ohm. Kivitel, Bass reflex mélyláda. Lapos kialakítás, Nem. Méretek (Szé×Ma×Mé), 441x394x350mm. RMS terhelhetőség, 3W. Védőrács, Nincs. Autóhifi mélyláda kategória.


A házi autóhifit általában mindenki a mélyláda barkácsolással kezdi, és sokan nem is építenek mást, csak mélyládát. Keressen minket. Ezért gondoltam, hogy van jogosultsága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.