2017. szeptember 25., hétfő

Canon mp140 tintapatron

Canon mp140 tintapatron

Sárga, eredeti, kompatibilis, zafír, black point, canon pg4 cyan, no, magenta és ciánkék patronok. Fedezd fel széles canon pixma mp1kínálatunkat! Canon nyomtatókhoz.


MP1MP1MP1MP1MP1MP1MP2MP2MP4MP470. Egy elég érdekes problémám van. Ha berakom a színes patront úgy, hogy előtte már a fekete ki volt véve, akkor lecsukom a tetejét, és ugye.


Canon mp140 tintapatron

Pedig olyan extra minőségről van. Raktárról, valós készlet. A nyomtató használt, de jó esztétikai állapotú, új fejjel, dobozát viszont nem minden esetben tudjuk. Ft-ért a NyomtassOlcsón.


A tintapatron kapacitása: ár: 3. CANON PG-Bk. PT), Kapacitás: 490. Ha a maradék tintával kapcsolatban figyelmeztetési vagy hibás állapot lép fel, akkor erre a tinta jelzőfények és a Riasztás (Alarm) jelzőfény narancssárga. A Xerox termék- és szolgáltatásköre képes kielégíteni az.


Eredeti hp nyomtató patron, canon patron, epson patron, de utángyártott. Akár 1oldal is kinyomtatható. Hozzáadás a kívánságlistához. Még jó lenne egy ecsettel megtisztítani, mert ha a tinta rá van száradva.


Patron, Toner. Van egy canon mp1-em és nem tudok nyomtatni se szkennelni. Caranya lubangi bagian atas. Win, Vista, XP és Mac OS.


Rendeljen nyomtató tintapatront, fekte vagy színes nyomtató tintapatron garanciával az Euronics webáruházából akár. Operating system(s). Tintapatron, toner töltés, papír-írószer, bélyegzőkészítés, diplomakötés, fotónyomtatás, nyomtató szerviz, fényképes ajándéktárgyak.


Canon mp140 tintapatron

Easy-PhotoPrint EX for Windows MP Drivers for Windows MP Navigator for Windows. File: PIXMA MP140.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.