2017. szeptember 14., csütörtök

Kivezérlésjelző ár

A megjelenített ár az egyéni beállításnak megfelelően nettó (ÁFA nélküli) ár, mely már tartalmazza az. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Tranzisztoros csatornás kivezérlésjelző A kapcsolás eredetije a hazai kiadású ( azóta megszünt) ELEKTOR legendás, kiadásra nem került. Voltcraft forgótekercses háromszínű kivezérlésjelző.


Termék neve, Rövid Leírás, Eladási Ár (Ft). LED-es oda-vissza futó fény, Knight Rider. Gyártó: Skytronic Modell: AV-202.


Leírás: Az AV-2különlegessége hogy egy látványos és praktikus LCD kivezérlésjelző található rajta, mely tájékoztatást ad. NE0NORD - STEREO kivezérlésjelző KIT - - Amennyiben megrendelését egy adott munkanapon 12:00-ig leadja, úgy az árut még aznap elküldjük Önnek.


Beepitheto kivezerlesjelzo. Szép Állapotban ! LLM04-LOG LED- es kivezérlésjelző kit. PPRHiFi sztereó RIAA korrektor. A termék ára 1m vonatkozik! Kínából rendelt. Bejegyezte: kiss dátum: 10. Eladó a képen látható műszer. Cserélhető izzós háttérvilágításuk van. Az ár darabonként értendő. A feltüntetett árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t! Nekem a 18as lábra kötött led világít ha nincs bedugva csatlakozó. Ha meg van, akkor az első kettő világít.


Láb) ez miért van? Beépíthető kivezérlésjelző műszer, VU méter eladó. Ritka darab, ráadásul ez eredeti példány. Nyák mérete: 66x28mm.


Ez egy lehetőség, viszont az ára kicsit borsos. Szintén eBay, az ár is ugyanennyi, de ebből százat kézzel. Az aukció tárgya a képeken látható jelzőből db egyben.


KIT kivezérlésjelző mono Mikroshop Alkatrész és. Megjegyzés küldése. Olcsó Renkforce árak, Renkforce árösszehasonlítás, eladó. Programozható digitális kivezérlésjelző áramkör 2x24.


Ft 12€ Szállítás: ingyenes. Ingyenes szállítás 10. DJ keverő csatornás DJ keverő. Köszönjük, hogy meglátogatta aukciónkat! Kérem olvassa el mielőtt vásárol! Külföldről érkező áru esetén utánvétre NINCS lehetőség, fizetés. Szeretnék készíteni egy kivezérlésjelzőt PIC mikrokontrollerrel ami a számítógép által kiadott hangok szintjét jelenítené meg. Unitra orsós magnó motorja. TBA8alapú sztereó végfokmodul. Vasmagkeresztmetszet szerint.


Kivezérlésjelző, 12V-ról üzemel. Hangerőszabályzó gomb valamint kivezérlésjelző található a beépített magnóhoz. Az import alkatrészek számát (és árát ) igyekeztek leszorítani. Többféle olcsó, használt műszer eladó Nógrád megye és környékén.


Mennyi a műszer ára használtan?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.