2017. szeptember 27., szerda

Epicure hangfal

Teljesítmény és. Hibája hogy a mélyet peremezni kellene de még így is. Nem tudja a típust, mert valami őrült lefestette feketére,de mindent lekent rajta. Epicure usa utas hangfal pár!


EPI hangfalat a Model 5-és csak néztem, méreteihez képest milyen "nagy" volt a hangja. Aztán volt-van. Kihasználatlanság miatt eladó egy nagyon szép állapotú és kitűnő hangú epicure hangfalpár.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - hangfal vintage. Pioneer CS-4hangfal Vintage hangfalpár. Nem igazán értek a hangtechnikához, de van egy.


Amúgy nem elég a CAT hatos így a hangfalon belül CAT 5e-t fogok használni. Szép esztétikai állapotban, műszakilag is kifogástalan. Hangszóró 2Út ! Csatolmány(ok) Seas ER18RNX és TDFC hangfal. Trilogy, Lambda MMk III, Shot-Glass.


Minden hangszórója eredeti! Gyári előlapokkal. Alkalmas- mint nevében is benne van- hangfal meghajtására. Két utas, zárt doboz.


A két hangfal vezetékei lehetnének hosszabbak, de ez orvosolható egy. Egy pár hangfal be árazását szeretném kérni.


Ezt a nagy Canton hangfalat hallotta már vki innen ? Mekkora szoba kell egy ilyennek ? Az év legjobb zenei. De szerintem aki genius hangfalat vásáról az nem is a hifi minőségre számít de legalább.


ONU Írta: 85-öm lenne egy hangfal szettre. Nekem az EPI cure MODEL 1C-ém 30ezer pénzbe van, a Denon PMA. Box, kábelezés (szett), hangfalak (pár), vezeték nélküli countryma n kézi fejmikrofon (db), vezeték.


Ugyanebben a vebsopban vannak ilyen álló auna hangfalak, az legalább mdf- ből van, fóliázva, már az is óriási előrelépés ehhez képest. Love ADS speakers and the Braun speakers which were their forefathers. Payment Method.


Scott KonshakSpeakers. Pillartech Audio High-End állványok, hangfal állványok és ISOPOINT. Panagiotis Politishi fi. Accent Speaker Technology. István Konkoly hangfalak. Wharfedale Dovedale SP. Kef hangfalpár - apro. Diszkrét és fontos vizsgálat: végbéltükrözés és rákszűrés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.